Fotbal intern

Dan Bucșa de la Petrolul a jucat cu trei numere pe tricou în meciul cu Energeticianul! Cum a fost posibil

20.03.2019 | 12:28
Dan Bucșa de la Petrolul a jucat cu trei numere pe tricou după ce s-a lovit la cap

Situație bizară în Liga a 2-a de fotbal, la meciul dintre Petrolul Ploiești și Energeticianul, încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-0, după golurile lui Sergiu Arnăutu și Robert Moldoveanu. Colegul lor, Dan Bucșă, a avut parte de un meci „dureros”, în urma căruia și-a spart capul și a fost nevoit să folosească trei tricouri cu trei numere diferite.

Dan Bucșa și-a spart capul în minutul 8 al partidei Petrolul – Energeticianul

În debutul partidei, Bucșa a fost lovit de un adversar în cap și a obținut un penalty, ratat însă de Laurențiu Marinescu. După crampoanele primite de fotbalistul Petrolului, acesta s-a trezit cu capul spart și a fost nevoit să fie bandajat. Mai mult, tricoul cu numărul 29, cel cu care era scris pe foaia de joc, a fost pătat cu sânge.

Bucșa a intrat bandajat la cap, purtând numărul 84 dar până la finalul meciului a fost nevoit să își mai schimbe încă o dată pansamentele. Astfel, Dan Bucșa și-a pătat din nou tricoul de sânge și a fost încă o dată forțat să își schimbe numărul în 25, al treilea purtat în cele 90 de minute.

Dan Bucșa de la Petrolul a jucat cu trei numere pe tricou

Victorie liniștită pentru Petrolul, dar antrenorul a rămas nemulțumit

Victoria cu Energeticianul a fost una extrem de importantă pentru Petrolul, care a venit la 5 puncte de liderul din Liga a 2-a, Sportul Snagov. Cu toate acestea, tehnicianul „Lupilor Galbeni” este nemulțumit de prestația elevilor săi:

„Ne-am creat multe ocazii de gol, le-am ratat cu multă seninătate. După aceea, a intervenit o anumită crispare din cauza rezultatelor şi punctelor pe care echipele din faţa noastră le aveau. Încă suntem închistaţi, încă nu jucăm ce trebuie să jucăm în acest moment. Sper ca această victorie să ne readucă încrederea pe care o aşteaptă toată lumea. Noi în acest meci trebuia să marcăm mai multe goluri ca să prinzi încredere mai multă, să te descătuşezi. Suntem cinci echipe care ne vom bate până în ultima etapă. Deocamdată, noi am fost singurii care am făcut un pas greşit”, a declarat antrenorul Petrolului, Mugurel Cornăţeanu, pentru Telekom Sport.