Fotbal intern

Fotbalistul care a înjurat în momentul golului coechipierilor se apără: „A fost o descătuşare”

23.05.2018 | 19:01
Fotbalistul care a injurat in momentul golului coechipierilor se apara A fost o descatusare

Mijlocaşul Concordiei Chiajna, Dan Bucşa, a fost subiectul de discuţie al emisiunilor televizate, după ce a fost surprins înjurând în urma unui gol marcat de formaţia sa, în meciul câştigat cu Juventus Bucureşti, scor 3-1.

Bucşa a început să gesticuleze nervos după reuşita coechipierul Marian Cristescu, prin care a asigurat victoria ilfovenilor în ultima etapă din play-out-ul Ligii 1. Fotbalistul de 29 de ani a explicat pe reţelele de socializare gestul său, motivând că a fost vorba doar de o reacţie naturală de descătuşare, după o perioadă foarte lungă de stres: „Într-adevăr, am înjurat la golul al treilea, dar a fost o descătușare, o simplă răbufnire după un sezon în care mulți nu ne dădeau șanse de salvare, după un play-out dificil, cu o mare încărcătură emoțională pentru fiecare.”

Fotbalistul care înjură le răspunde contestatarilor: „Scot aberaţii pe gură”

Bucşa le-a răspuns cârcotaşilor care au susţinut că mijlocaşul s-ar fi bucurat pentru că după acest gol i-a ieşit biletul la pariuri: „Am înjurat pentru că mă lupt meci de meci pentru echipa pe care o reprezint, îmi las toată energia pe teren, iar uneori e firesc să mai ai ieșiri de acest gen. Cine mă cunoaște, și puteți lua la rând orice antrenor sau coleg pe care l-am avut, știe exact că sunt o persoană dedicată şi un fotbalist profesionist. N-am fost cel mai talentat, nu sunt, dar mereu m-am luptat până la ultima fărâmă de energie pentru echipele pe care le-am reprezentat. Iar cei care aruncă cu cuvinte prin emisiuni gen blatist sau că joc la pariuri mai bine s-ar gândi de două ori ce aberaţii scot pe gură!”

Dan Bucşa a ajuns la Concordia Chiajna la începutul acestui sezon, tocmai de la Juventus Bucureşti. După victoria din ultima etapă, ilfovenii au ajuns la 29 de puncte, cu 4 peste FC Voluntari care ocupă locul de baraj pentru rămânerea în Liga 1.