Life

Dan Capatos a prezentat dovada în cazul Fulgy. Acuzații extrem de grave pentru Ioniță de la Clejani: „Nu pot să tolerez”

Dan Capatos a prezentat dovada în cazul Fulgy și a dezvăluit cine a sunat la Poliție pentru fiul Clejanilor. Acesta i-a adus acuzații grave lui Ioniță.
15.06.2021 | 11:09
Dan Capatos a prezentat dovada in cazul Fulgy Acuzatii extrem de grave pentru Ionita de la Clejani Nu pot sa tolerez
ADVERTISEMENT

Dan Capatos s-a luat de Ioniță de la Clejani după ce acesta a negat că el a sunat la Poliție pentru Fulgy, după care tânărul a fost transportat la Spitalul Obregia.

Prezentatorul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars a spus că echipa lui a avut întotdeauna acoperire pentru ce s-a afirmat pe post.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Capatos spune că i-a făcut jocurile lui Ioniță pentru a vedea unde se poate ajunge. Înțelegerea dintre lăutar și producătorii emisiunii în momentul în care acesta a apărut în platou a fost ca acesta să nu spună că el a chemat Poliția pentru că situația de acasă era imposibil de gestionat.

Dan Capatos a prezentat dovada în cazul Fulgy. Ioniță de la Clejani s-a dus la Poliție să-și reclame fiul

Jurnalistul nu a mai putut susține această poveste falsă după ce Ionuț a susținut sus și tare că s-a mințit în acest caz. Prezentatorul și-a dorit ca publicul să știe adevărul așa cum este el, pentru că declarațiile lui Ioniță au făcut mult rău emisiunii sale.

ADVERTISEMENT

„Este o mojicie. Asumă-ți faptele. Nu încerca să faci tam-tam că nu intri în emisiune dacă nu zice Capatos că n-am chemat eu Poliția. Dacă la vârsta asta încă umbli cu minciuni ca la clasa a treia, îmi pare rău. Nu pot să tolerez.

Mangleli din astea nu halim indiferent cine ar fi autorul lor”, a declarat Dan Capatos extrem de revoltat în ediția Xtra Night Show din 14 iunie.

ADVERTISEMENT

Capatos a citit comunicatul pe care l-a primit de la Poliție pentru a dovedi publicului că Ioniță de la Clejani a fost cel care a mințit.

Potrivit comunicatului, în seara de 6 iunie, la Secția 11 s-a prezentat un bărbat (n.r.: Ioniță de la Clejani) care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el cât și pe alte persoane.

ADVERTISEMENT

„Băi, Ioniță, cere-ți scuze!”

Polițiștii l-au luat pe Fulgy după plângerea făcută de cântăreț și s-a decis internarea lui la un spital de psihiatrie. Capatos a amenințat că s-ar putea să dezvăluie și în ce centru este internat Fulgy, având în vedere că Ioniță s-a lăudat că l-a scos din țară.

„Băi, Ioniță, cere-ți scuze! Aș putea. Și uite, chiar am zis. Este foarte, foarte greu de înțeles de ce un om… Pot să înțeleg că este o situație nasoală.

Părintele se duce și își dă în gât copilul la Poliție. Se află treaba asta. Pune batista pe țambal. Nu mai face tam-tam cu o situație care îți este defavorabilă”, i-a transmis Capatos lui Ioniță de la Clejani.

 

ADVERTISEMENT