Life

De ce a lipsit Dan Capatos de la emisiunea Xtra Night Show. S-a aflat adevăratul motiv

Dan Capatos (48 de ani) nu a fost prezent la cârma emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars, iar acum s-a aflat motivul pentru care nu a apărut pe sticlă.
15.02.2022 | 08:09
De ce a lipsit Dan Capatos de la emisiunea Xtra Night Show Sa aflat adevaratul motiv
Motivul pentru care Dan Capatos nu a apărut pe sticlă. Ce s-a întâmplat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Foarte multă lume s-a întrebat de ce a lipsit moderatorul în prima zi din săptămână, când a fost înlocuit de colega sa, Paula Chirilă, așa cum s-a întâmplat în repetate rânduri.

Cunoscutul prezentator nu a făcut nicio declarație pe marginea „dispariției” sale de pe micile ecrane, dar a lăsat de înțeles că totul este foarte bine.

ADVERTISEMENT

Weekend-ul l-a prins pe Dan Capatos departe de România, acolo unde a plecat cu soția sa, Monica, pentru a celebra în avans Valentine’s Day.

Motivul pentru care Dan Capatos nu a apărut pe sticlă. Ce s-a întâmplat

Așadar, motivul pentru care Dan Capatos nu a apărut în fața telespectatorilor a fost concediul planificat cu partenera sa de viață într-un loc însorit.

ADVERTISEMENT

Ziua Îndrăgostiților nu este singurul motiv de sărbătoare pentru renumitul jurnalist, ci și aniversarea momentului în care s-a cunoscut cu actuala sa soție.

Au trecut 23 de ani de când prezentatorul și soția sa, Monica, formează un cuplu. Cei doi au o familie fericită alături de fiul lor, în vârstă de 11 ani.

ADVERTISEMENT

Dan Capatos, absent motivat de la Xtra Night Show

Renumit pentru profesionalismul său și pentru punctualitate, Dan Capatos a explicat la un moment dat care este motivul pentru care își ”permite” să lipsească de pe sticlă.

Vedeta este o persoană foarte sinceră și deschisă, de aceea le-a adus fanilor la cunoștiință faptul că în emisiunea Xtra Night Show sunt trei prezentatori, care se pot înlocui unul pe altul oricând.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, jurnalistul cere de fiecare dată acordul superiorilor săi și niciodată nu pleacă fără aprobarea acestora.

„A fost o absenţă motivată, agreată împreună cu şefii mei, pe care nu am vrut să o amplificăm aiurea, mai mult decât era cazul.

Suntem, totuşi, 3 prezentatori la emisiune care putem să ne înlocuim unul pe celălalt când se ivesc situaţii d-astea”, a declarat Dan Capatos în urmă cu ceva timp pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: