Life

Dan Capatos are colegă nouă. A început sezonul de pe Antena Stars alături de actrița Paula Chirilă

11.01.2021 | 23:21
Dan Capatos are colega noua A inceput sezonul de pe Antena Stars alaturi de actrita Paula Chirila
Dan Capatos are colegă nouă. A început sezonul de pe Antena Stars alături de actrița Paula Chirilă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Dan Capatos a schimbat puțin decorul show-ului său, dar și colega alături de care prezintă celebra emisiune. Moderatorul va putea fi urmărit în noul sezon pe Antena Stars, acolo unde va fi văzut împreună cu actrița Paula Chirilă. 

Nu este pentru prima oară când cei doi prezintă Extra Night Show în această formulă, frumoasa blondină fiind o apariție plăcută în emisiunea sa. De altfel, în urmă cu numai câteva luni s-au amuzat copios când l-au avut invitat pe Scufițul Roșu, pe numele real Stelian Milu, fost concurent iUmor.

ADVERTISEMENT

Paula Chirilă a fost co-prezentatoare în emisiunea lui Dan Capatos timp de două săptămâni în octombrie 2020, iar acum a revenit la acest rol. Cei doi s-au descurcat foarte bine împreună, dovadă că sezonul acesta i-a prins din nou în același platou.

Dan Capatos, colegă nouă în persoana Paulei Chirilă. Emisiunea difuzată pe Antena Stars

Frumoasa blondină este prietenă foarte bună cu emisiunile de televiziune, în trecut fiind gazda show-ului „Mireasă pentru fiul meu”, difuzată la Antena 1, chiar dacă meseria sa de bază este cea de artistă.

ADVERTISEMENT

Actrița de film și prezentatorul Dan Capatos fac echipă foarte bună, semn că producătorii au fost încântați de colaborarea dintre ei avută recent.

Nelipsit din platou este și actorul și comediantul Cătălin Bordea, care este prezent în emisiunea lui Dan Capatos și în sezonul cu numărul 27, care a început în urmă cu numai puțin timp în noul platou, cel de pe Antena Stars.

ADVERTISEMENT

„Aventura Xtra Night Show continuă cu sezonul 27! Emisiunea va fi mai frumoasă, mai spumoasă și mai devreme acasă Și asta pentru că, din acest sezon, ora de începere va fi 22:30.

Ne vom distra câte două ore pe seară, de luni până vineri, tot în casa Antenelor, dar în altă cameră: Antena Stars”, anunța prezentatorul în urmă cu foarte puțin timp.

ADVERTISEMENT

Dan Capatos a avut de-a lungul anilor foarte multe colege și asistente, printre acestea numărându-se Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu, Ramona Gabor, Mădălina Pamfile, Loredana Chivu, Eva Kent sau Ana Mocanu.

ADVERTISEMENT