Life

Dan Capatos, dezvăluire neașteptată despre Gigi Becali. Ce i-a făcut patronul FCSB

Dan Capatos a făcut o dezvăluire neașteptată despre Gigi Becali. Prezentatorul TV și-a amintit o întâmplare care a avut loc cu mai mulți ani în urmă.
06.10.2021 | 10:57
Dan Capatos dezvaluire neasteptata despre Gigi Becali Ce ia facut patronul FCSB
Dan Capatos, dezvăluire neașteptată despre Gigi Becali. Ce i-a făcut patronul FCSB. Sursa foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Capatos a făcut o dezvăluire neașteptată despre Gigi Becali. În timpul emisiunii Xtra Night Show, prezentatorul și-a amintit de o întâmplare care a avut loc cu mai mulți ani în urmă.

Moderatorul TV ar fi fost scuipat de patronul FCSB din greșeală, așa cum a povestit în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu a știut, la început, dacă gestul a fost făcut intenționat sau din greșeală. Șocul a fost unul mare, din moment ce nu-și amintea ca Gigi Becali să fi avut vreo problemă cu el.

Dan Capatos, dezvăluire neașteptată despre Gigi Becali. Ce i-a făcut patronul FCSB

Dan Capatos și-a amintit, cu amuzament, o întâmplare care a avut loc cu mulți ani în urmă. Gigi Becali l-ar fi scuipat din greșeală, însă gazda de la Xtra Night Show nu a știut, inițial, că totul a fost un accident.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul TV a mers după patronul FCSB pentru a-i cere explicații. Dan Capatos se afla la volanul propriei mașini, având geamul lăsat, după care Gigi Becali l-ar fi scuipat.

Totul s-a întâmplat pe Bulevardul Tei din București. Revoltat de acest gest neașteptat, prezentatorul a întors mașina pentru a-i cere câteva explicații omului de afaceri.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au reîntâlnit într-o intersecție, unde Dan Capatos l-a întrebat pe afacerist de ce a recurs la un astfel de gest.

Dan Capatos l-a luat la rost pe patronul FCSB, dar acesta din urmă nu a înțeles, la început, care este problema. Relația sa cu Dan Capatos era una decentă, din spusele prezentatorului.

ADVERTISEMENT

Milionarul din Pipera și-a dat seama, ulterior, de ce a făcut, apoi i-a spus lui Dan Capatos că a fost vorba de o greșeală.

Acum, după mulți ani, gazda de la Antena Stars se amuză pe seama acestui incident. Dan Capatos le-a povestit totul colegilor din platoul emisiunii pe care o prezintă.

„Eram pe Lacul Tei și l-am prins pe la circ, pe acolo. Îi zic, ‘bre, nea Gigi, noi ne știm, ce ai, ți-am făcut ceva?’

Mi-a zis: ‘ce-i, mă, tată?’ ‘Păi’, zic, ‘de ce m-ai scuipat?’  ‘Aa, frate, nu te-am scuipat, am scuipat așa. L-a luat vântul’, se întâmpla de mult, mă rog”, a povestit Dan Capatos la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT
Tags: