Fotbal intern

DINAMO. DRAMA trăită de Capatos pe stadion: “A murit lângă mine!”

Cunoscutul om de televiziune Dan Capatos este un mare fan al lui Dinamo. Acesta a dezvăluit într-un interviu acordat pentru doardinamo.ro care au fost cele mai importante momente trăite de el ca...
24.07.2017 | 00:12
DINAMO DRAMA traita de Capatos pe stadion A murit langa mine

Cunoscutul om de televiziune Dan Capatos este un mare fan al lui Dinamo. Acesta a dezvăluit într-un interviu acordat pentru doardinamo.ro care au fost cele mai importante momente trăite de el ca suporter al “câinilor”.

Cel mai trist moment a fost trăit de vedeta Antenei 1, culmea, chiar la unul din marile succesuri ale lui Dinamo: “Celebrul meci cu Everton este o amintire. Atunci stăteam la tribuna I, unde era masa presei la Dinamo, eram printre suporteri şi un suporter a murit. A făcut un stop cardiac de supărare când au dat englezii gol, era la trei scaune de mine distanţă. Făceam haz de necaz cu băieţii şi spuneam că probabil tot ar fi murit la finalul meciului, de bucurie, că noi am întors scorul, am bătut cu 5-1. Bazându-mă pe meciul ăla am cumva speranţe şi în partida cu Bilbao. Nici atunci nu ne dădea nimeni nicio şansă. Sper acum să facem un meci frumos şi fără victime.”

Dan Capatos Dinamo. Ce amintiri de pe stadion are vedeta TV

Dan Capatos Dinamo. Cea mai frumoasă amintire? “Una oarecum recentă, din Croaţia, de la Split, deşi am pierdut. Dar a fost ultima când ne-am strâns o gaşcă mare de suporteri care mergeam de obicei la meciuri şi aici la noi pe stadioane şi afară. Meciurile reprezentau şi un motiv de a ne strânge, rămâneam acolo, ne distram. Apoi marile meciuri din perioada de glorie din 83, 84, dar asta mi-a rămas pentru că apoi oamenii s-au risipit, unii au intrat pe la puşcărie, era toată gaşca de la ”oficială”. Ei au făcut şi multe bune, şi multe rele, dar eu îi priveam ca pe nişte prieteni.”

Citeşte tot interviul oferit de Dan Capatos pentru doardinamo.ro