Life

Dan Capatos este îngrijorat de ce ar putea face Fulgy: „Dă foc la bani, conduce fără carnet, îl bate pe taică-su”

Dan Capatos este îngrijorat de ce ar putea face Fulgy și îl consideră periculos pe acesta.
06.07.2021 | 15:56
Dan Capatos este ingrijorat de ce ar putea face Fulgy Da foc la bani conduce fara carnet il bate pe taicasu
ADVERTISEMENT

Dan Capatos a transmis un mesaj în care se arată foarte îngrijorat de situația lui Fulgy, care este implicat într-un scandal după altul. Mai mult, vedeta TV îl consideră pe acesta un pericol pentru sine și pentru cei apropiați lui.

Dan Capatos îl consideră periculos pe Fulgy. Ce a spus prezentatorul TV

Dan Capatos crede că situația în ceea ce îl privește pe fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani a depășit orice limită, iar acum este pusă în pericol singuranța mai multor oameni.

ADVERTISEMENT

Mai mult, prezentatorul este de părere că cu fiecare oră cu care tânărul este lăsat în libertate, putând face orice vrea, crește gradul de pericol la care sunt expuși atât cei din familia sa, cât și pentru cei din jurul său.

De altfel, Dan Capatos este de părere că Fulgy este atât de imprevizibil încât ar trebuie supravegheat în fiecare oră, pentru ca el să nu mai facă ceva necugetat.

ADVERTISEMENT

„Fiecare oră în care Fulgy e lăsat în libertate devine periculoasă pentru cei din jur. Nu cred că mai are rost să explicăm de ce.

E atât de imprevizibil de la o oră la alta și-mi pare rău că trebuie să spun asta, el trebuie supravegheat de la o oră la alta, respectiv în fiecare oră, într-un fel sau altul”, a spus Dan Capatos.

ADVERTISEMENT

Dan Capatos despre Fulgy: Dă foc la bani, conduce fără carnet, îl bate pe taică-su

Dan Capatos a făcut referire la mai multe episoade cu scandaluri în care a fost implicat Fulgy.

El a vorbit despre filmările sale în care arde bani, dar și la faptul că el a ieșit din spital și a condus o mașină, în ciuda faptului că nu are carnet.

În urma acestui fapt, el s-a ales și cu dosar penal. Apoi, Fulgy l-ar fi lovit pe tatăl său, care a fost nevoit să cheme Poliția.

ADVERTISEMENT

„Dă foc la bani, conduce fără carnet, îl bate pe taică-su. Cât e 100% spațiul intim al familiei în care doar familia poate acționa și de unde încolo acționează autoritățile? (…)

Nu e clar în ce direcție se duce toată treaba asta? Că se duce spre o tragedie, indiferent de ce fel ar fi ea, pentru el sau cei din jur?!”, a mai spus Dan Capatos, în cadrul emisiunii sale de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: