Life

Dan Capatos îi atrage atenția lui Selly, cu care a devenit prieten: „Țin la el ca la fiul meu”

02.03.2021 | 12:24
Dan Capatos ii atrage atentia lui Selly cu care a devenit prieten Tin la el ca la fiul meu
ADVERTISEMENT

Dan Capatos i-a atras atenția lui Selly legat de scandalul iscat de petrecerea dată de ziua lui, la care au participat mai multe persoane decât prevede legea. Prezentatorul de la Antena Stars i-a oferit un sfat părintesc, pentru că, după cum a declarat, îl consideră ca pe fiul său.

Relația dintre Dan Capatos și vloggerul Andrei Șelaru nu a fost de la bun început una bună, cei doi apropiindu-se pe parcurs.

ADVERTISEMENT

Astăzi îl consideră un adevărat prieten și mărturisește că ține legătura cu el și îi dă tot felul de sfaturi, mai ales de când tânărul s-a apucat serios de televiziunea, având un show difuzat pe Prima TV.

Dan Capatos, despre scandalul petrecerii date de Selly

Prezentatorul Xtra Night Show susține că greșeala pe care a făcut-o Selly este una de iertat, dar îl roagă să fie atent pe viitor, căci i se pot întinde multe capcane, iar imaginea lui ar avea de suferit.

ADVERTISEMENT

Totodată, Capatos a mai spus în emisiunea sa de luni, 1 martie 2021, că Selly nu poate porni o reformă serioasă în Educație, la nivel de dezbatere publică, la braț cu Tzancă Uraganul și alți maneliști.

„Nu vreau să îi fac morală”

„Imaginea de succes nu poate continua la infinit. Încearcă să-și construiască viitoarea imagine, de om care poate schimba ceva cu adevărat. Prima greșeală ar trebui să îi fie iertată. Ar putea fi multe situații în care să pice în capcane, să fie filmat în situații nepotrivite, să fie scoase dn context anumite imagini”, este o parte a concluziei trase de Dan Capatos legată de scandalul ultimelor ore.

ADVERTISEMENT

„Sunt mulți moraliști. Nu cred că îl doare în fund că are bani și a plătit amenda. Nu e genul Victoraș Micula. Genul acesta de scăpări s-ar putea să îl coste. Eu chiar țin la el ca la fiul meu. Nu vreau să îi fac morală, nu, nimic. Doar vreau să fie mai atent pe viitor”, a mai spus Capatos la Antena Stars.

 

Tags: