Life

Dan Capatos îl atacă dur pe George Buhnici după declarațiile revoltătoare: “E halucinant! N-ai fost doar un fraier…”

Dan Capatos îl atacă dur pe George Buhnici după declarațiile revoltătoare. Vloggerul le-a criticat pe femeile care se afișează la plajă cu celulită și vergeturi.
19.07.2022 | 12:37
Dan Capatos il ataca dur pe George Buhnici dupa declaratiile revoltatoare E halucinant Nai fost doar un fraier
Dan Capatos a reacționat după declarațiile lui George Buhnici. Sursa foto: Captură YouTube, Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Capatos a reacționat după ce George Buhnici a făcut declarații controversate la adresa femeilor. Vloggerul a spus că nu vrea să vadă pe plajă femei care au celulită și vergeturi.

Dan Capatos îl atacă dur pe George Buhnici după declarațiile revoltătoare:

Prezentatorul de la Xtra Night Show a criticat dur declarațiile lui George Buhnici. Fostul prezentator a stârnit un val de hate din partea mai multor persoane publice, dar și a internauților.

ADVERTISEMENT

Dan Capatos este deranjat de faptul că George Buhnici nu și-a asumat cele spuse nici după reacțiile negative la adresa declarațiilor sale.

În plus, Dan Capatos consideră că ar fi fost mai bine ca George Buhnici să-și ceară scuze public decât să încerce să găsească un motiv pentru care a făcut acele declarații.

ADVERTISEMENT

“Cred că din momentul în care a început și a încercat să repare toate aceste prostii pe care le-a spus altfel decât ‘Bă, îmi cer scuze, îmi pare rău, băusem și eu ceva’ care cred că ar fi fost acceptat ca răspuns și mai rapid și mult mai ușor decât tot baletul pe care a încercat să-l facă după, că-l urmăresc nu știu cine, nu știu ce cu războiul, dar să legi frânturi de puzzle-uri de acolo, de acolo și de acolo.

Asta înseamnă să fi puțin paranoic când nu mai reușești să vezi cu adevărat ce se întâmplă. N-a făcut asta (…) E halucinant.

ADVERTISEMENT

Prin prima acestei explicații abia începi să te uiți atent la ce a zis, că dacă n-ar fi construit deloc această urzeală a tronurilor împotriva lui, unde printre rânduri încearcă să-i spună că din Rusia încearcă să-i facă ceva rău?

N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe (…)”, a declarat Dan Capatos la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

De altfel, Capatos a ținut să precizeze că nu are nimic cu George Buhnici și că îi respectă cariera.

Interviul lui Buhnici a fost difuzat la Antena Stars la câteva zile după ce a fost înregistrat, timp în care vloggerul nu a reacționat pentru a le spune reprezentanților postului că a spus niște lucruri controversate, a mai menționat Capatos.

George Buhnici a stârnit un val de critici în mediul online

George Buhnici a stârnit un val de critici din partea internauților în mediul online. Vloggerul a fost criticat și de mai multe persoane publice, printre care și Cristina Bălan, Ilona Brezoianu și Monica Tatoiu.

Aflat pe plajă, la festivalul Neversea, Buhnici a încercat să-și complimenteze soția, Lorena, spunând despre ea că arată “ca o minoră”.

În același timp, fostul prezentator de la Pro TV a spus că nu vrea să meargă la mare și să vadă femei care au celulită și vergeturi. Mai mult, George Buhnici le-a îndemnat pe femei să investească în corpul lor și să meargă la sală.

Monica Tatoiu l-a taxat dur pe George Buhnici pentru declarațiile pe care le-a făcut recent. Afacerista spune că “i-ar fi dat una după ceafă” dacă ar fi fost soția lui.

“Nu se face, îmi pare rău. De pildă, eu am psoriazis. Și ce ar trebui să fac, să mă învălui ca niște femei din Arabia Saudită? Dacă ești grasă, nu ieși pe plajă?

Plus că, dacă eram soția lui, îi dădeam una după ceafă că se uită după altele. Dacă e să o luăm așa… Sunt lucruri care nu se fac.”, a declarat vedeta, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT