Life

Dan Capatos îl pune la punct pe George Buhnici: “Balet absolut penibil”

Dan Capatos a avut o nouă replică dură pentru George Buhnici, care dă vina pe emisiunea prezentatorului pentru modul cum i-a difuzat interviul. Miercuri, vloggerul a fost amendat de CNCD.
01.09.2022 | 00:34
Dan Capatos il pune la punct pe George Buhnici Balet absolut penibil
Ce i-a transmis Dan Capatos lui George Buhnici, care a fost amendat recent de CNCD. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Capatos a avut o nouă replică acidă pentru George Buhnici, după ce miercuri vloggerul a primit o amendă de 20.000 de lei din partea CNCD, în urma declarațiilor contra femeilor cu vergeturi și celulită.

Ce i-a transmis Dan Capatos lui George Buhnici, amendat recent cu 20.000 de lei de CNCD

Dan Capatos a răbufnit din cauză că George Buhnici i-a acuzat pe angajații emisiunii ”Xtra Night Show” că i-au editat și difuzat interviul cu afirmațiile scandaloase, în așa fel încât să-l pună într-o lumină nefavorabilă.

ADVERTISEMENT

Dan Capatos a dat detalii din casă și a spus cum au stat, de fapt, lucrurile. Prezentatorul a mărturisit că i s-a dat șansa lui Buhnici să-și corecteze cuvintele ofensatoare.

Concret, s-a amânat publicarea interviului cu o săptămână de la filmare. În tot acest timp, s-a așteptat un apel din partea vloggerului, prin care să-și justifice exprimarea.

ADVERTISEMENT

”Noi nu am exploatat în niciun fel acest interviu, în afara faptului de a-l difuza. Nu am făcut dezbateri, cum am fi putut face când eram la Un Show Păcătos, tocmai pentru că am plecat de la premiza că fiecare om merită a doua șansă. (…)

Șansa a constat în mai multe momente: acela de a nu difuza imediat interviul, difuzarea lui a avut loc după 7 zile, gândindu-ne că poate în acest timp va realiza grozăviile pe care le-a spus și va da măcar un telefon reporterului care a luat legătura cu el. (…)

ADVERTISEMENT

Discuția apare în momentul în care, după această amendă, George Buhnici se simte dator de a explica din nou de ce a ajuns în postura de a lua amendă și pentru a doua oară, în cadrul aceluiași scandal, dă vina pe emisiunea noastră.” a spus Dan Capatos în emisiunea sa ”Xtra Night Show”, scrie Spynews.

Dan Capatos spune că interviul cu George Buhnici nu a fost editat

Dan Capatos este de părere și că fostul jurnalist de la Protv trebuia să prezinte scuze în mod public încă de la începutul apariției interviului controversat. În acest mod, George Buhnici ar fi putut evita ”acest balet absolut penibil”, după cum a mai afirmat prezentatorul de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Dan Capatos a mai mărturisit că interviul cu celebrul vlogger nu a fost editat absolut deloc. Explicațiile moderatorului vin la scurt timp după ce miercuri George Buhnici a primit o amendă de 20.000 de lei din parta CNCD și ulterior acesta a dat încă o dată vina pe emisiunea ”Xtra Night Show”.

ADVERTISEMENT