Life

Dan Capatos, imagine surprinzătoare alături de Florin Salam. Cum au reacționat internauții

Dan Capatos, fotografie neașteptată cu Florin Salam. Fanii au apreciat imediat întâlnirea dintre cele două vedete autohtone.
25.11.2022 | 16:40
Dan Capatos imagine surprinzatoare alaturi de Florin Salam Cum au reactionat internautii
Dan Capatos, fotografie neașteptată cu Florin Salam. Fanii au apreciat imediat întâlnirea. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prezentatorul emisiunii Xtra Night Show apare într-o imagine surprinzătoare alături de unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică de petrecere de la noi. Cum au reacționat internauții când i-au văzut împreună.

Dan Capatos, fotografie neașteptată cu Florin Salam. Fanii au apreciat imediat întâlnirea

Dan Capatos și Florin Salam apar într-o fotografie neașteptată. Vedeta de la Antena Stars este cel care a publicat informația, descrierea imaginii fiind una care are legătură cu vocea inconfundabilă a manelistului.

ADVERTISEMENT

Cei doi au stat de vorbă la un restaurant renumit. Cel mai probabil întâlnirea nu a fost una pur întâmplătoare având în vedere că au reușit să comunice și să fotografieze unul lângă celălalt.

„La o «vorbă» cu «Vocea Romaniei»”, a scris prezentatorul de la Xtra Night Show pe pagina personală de Instagram. Fanii au reacționat imediat și au lăsat numeroase aprecieri și comentarii.

ADVERTISEMENT

„Piesa asta este hit”, „Forțele Nato”, „Invită-l la emisiune cu familia! Audiență maximă” sau „Hai cu Regele la Eurovision”, sunt câteva dintre mesajele primite de Dan Capatos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dan Capatos (@mielucuonara)

Dan Capatos, reacție dură la adresa lui Florin Salam

Renumitul jurnalist s-a bucurat din plin de acest moment, asta chiar dacă în trecut a comentat dur o filmare în care artistul apărea sub influența substanțelor interzise și se săruta cu Monica Macovei, într-un club.

ADVERTISEMENT

„Are reacţii de drogat. În înregistrarea din club pare mai drogat decât atunci când a fost să dea declaraţii la DNA.

Am ajuns să-mi cer scuze că îl întreb pe ăsta, care e suspectat cu drogurile, dacă se droga sa nu”, spunea Dan Capatos în urmă cu ceva vreme, în emisiunea Un show păcătos, notează libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv Florin Salam era apărat de Monica Macovei. Vedeta și artistul de muzică de petrecere sunt ”legați” și de o altă întâmplare, moderatorul de la Antena Stars fiind amenințat de clanul Duduianu.

Mai exact, este vorba de gruparea pentru care cântărețul a ajuns în atenția publică în urmă cu ceva vreme. Interlopii ar fi șantajat și chiar tâlhărit mai mulți maneliști, printre care se numără Florin Salam și Tzancă Uraganul.

ADVERTISEMENT