Life

Dan Capatos, fotografie rară cu soția sa, Monica. Prezentatorul și jurnalista au o relație de 23 de ani

Dan Capatos este un familist convins, dar vorbește extrem de rar despre viața privată și despre relația pe care o are cu partenera sa de viață. Acum a postat o imagine unică.
14.02.2022 | 15:51
Dan Capatos fotografie rara cu sotia sa Monica Prezentatorul si jurnalista au o relatie de 23 de ani
Dan Capatos, imagine unică cu soția sa, Monica. Sunt împreună de 23 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Antena Stars a distribuit o fotografie rară cu soția sa, Monica, alături de care are o relație sentimentală de peste 20 de ani. Cei doi au împreună și un băiat.

Valentine’s Day l-a făcut pe cunoscutul moderator să-și deschisă sufletul și să le arate celor care îl urmăresc cine este și cum arată partenera sa de viață.

ADVERTISEMENT

Dan Capatos și Monica formează un cuplu de 23 de ani, dovadă că cea mai recentă imagine cu cei doi a ajuns la inimile internauților.

Dan Capatos, imagine unică cu soția sa, Monica. Sunt împreună de 23 de ani

„Facem poze împreună de 23 de ani…♥️”, este mesajul special notat de Dan Capatos pe contul de Instagram, legat de o poză cu soția sa.

ADVERTISEMENT

Fotografia este realizată în timpul unei vacanțe petrecute peste hotare, în spatele celor doi fiind surprinsă marea în toată splendoarea.

Moderatorul emisiunii Xtra Night Show nu vorbește foarte des despre soția sa, Monica, care este de profesie jurnalistă. Cei doi s-au cunoscut în cadrul unei redacții.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dan Capatos (@mielucuonara)

Dan Capatos, detalii despre soția sa. Cum s-au cunoscut

La momentul respectiv Dan Capatos era redactor la celebra revistă pentru adulți, în timp ce partenera sa de viață lucra la un ziar care nu mai apare în prezent.

„Cred că este ideal să găsești omul care te înțelege profesional, pentru că am văzut foarte multe lucruri care nu au mers tocmai din motivul acesta: «Ce cauți la ora aia?», «Unde pleci la ora asta?», «De ce trebuie să faci asta?», etc.

ADVERTISEMENT

Și atunci se elimină din start problema asta de neînțelegeri care ar putea genera discuții. Fiind de aceeași zonă de lucru (n.r. jurnalist), cum am spus, am eliminat problema asta. 

M-a cunoscut când eram redactor șef pentru o revistă pentru bărbați. «Unde pleci?», «Mă duc să văd niște femei goale». Ne-am cunoscut într-o redacție, eram într-o perioadă de tranziție.

Na, ca-n multe alte situații. Dacă stai mai mult la muncă decât acasă sau în oraș…”, a povestit Dan Capatos în podcast-ul lui Damian Drăghici de pe Youtube, scrie revista viva.ro.

ADVERTISEMENT