News

Dan Capatos, noi dezvăluiri despre Răzvan Ciobanu: “Mi-a dat mai multe mesaje”

04.05.2019 | 08:31

Jurnalistul Dan Capatos, bun prieten cu Răzvan Ciobanu, a declarat că a primit mai multe mesaje din partea creatorului de modă! Acesta încerca să-i vândă lui Dan Capatos un CD pe care se afla un material pentru presa de scandal.

Răzvan Ciobanu i-a trimis mai multe mesaje lui Dan Capatos

“În 2011, Răzvan Ciobanu mi-a dat mai multe mesaje. Le am și acun. O spun cu durere. În 2011, am fost contactat în baza prietenei pe care o am cu Răzvan și în baza faptului că jurnaliștii sunt căutați săptămânal pentru a li se livra subiecte diverse mai mult sau mai puțin costisitoare sau interesante.

Am fost căutat de el și mi-a zis: am un CD cu aceste imagini. Nu am zis niciodată că este Răzvan Ciobanu în acele imagini. Nu am zis niciodată că erau imagini din casa lui. Răzvan Ciobanu nu făcea un șantaj. Avea un material de interes pentru presă, dovadă că a fost achiziționat de altcineva.

Razvan Ciobanu
Razvan Ciobanu i-a trimis mai multe mesaje lui Dan Capatos, in 2011, prin care dorea sa vanda o informatie

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier

M-a căutat pe mine primul fiindu-i prieten și știind că am o emisiune tabloidă. M-a întrebat dacă mă interesează niște imagini cu anumite persoane publice care fac niște lucruri. După ce am aflat despre ce este vorba, i-am spus că nu pot să abordez un astfel de subiect. Asta s-a întâmplat în 2011. M-a întrebat lumea de ce mai am mesajele de la el.

Pentru că de fiecare dată când îmi iau telefon nou copiez datele din cel vechi. Nu am zis că Răzvan Ciobanu a vrut să facă vreun șantaj. Răzvan Ciobanu a vrut să ofere un material. Era un CD. Nu era el în imagini. Avea un material pe care voia să-l vândă, atâta tot”, a povestit Dan Capatos.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţă, după ce maşina pe care o conducea pe DJ 226, între localităţile Năvodari şi Săcele, a părăsit carosabilul şi a intrat în mai mulţi copaci. Expertiza medico-legală a arătat că celebrul creator de modă consumase substanțe interzise.