Life

Dan Condurache vorbește despre aparițiile sale în telenovelele românești. “Vine o vreme pe lumea asta când toate lucrurile au o încheiere”

30.09.2020 | 23:47
Dan Condurache vorbeste despre aparitiile sale in telenovelele romanesti Vine o vreme pe lumea asta cand toate lucrurile au o incheiere
Dan Condurache vorbește despre aparițiile sale în telenovelele românești. Sursa foto: adevarul.ro
ADVERTISEMENT

Dan Condurache este printre cei mai cunoscuți și apreciați actori din industria filmului românesc. S-a remarcat mai ales prin numărul mare de apariții în serialele românești, dar și în telenovele.

Renumitul actor a mărturisit pentru libertatea.ro cum a fost pentru el să apară în telenovelele românești și despre revenirea la televizor.

ADVERTISEMENT

Actorul îl interpretează pe Titi în serialul de succes “VLAD”, un personaj negativ, ca multe altele pe care le-a jucat în ultimii ani. Cu toate acestea, este un personaj apreciat de publicul românesc.

Dan Condurache, despre aparițiile în telenovelele românești

Dan Condurache a contribuit foarte mult la succesul personajului său din serialul marca PRO TV, care i se potrivește ca o mănușă. Se pare că actorul a dat viață personajelor negative din cele mai cunoscute seriale și telenovele din România.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 68 de ani, actorul este cunoscut pentru zecile de filme în care a jucat de-a lungul carierei sale cinematografice.

Printre serialele și telenovelele românești care l-au făcut cunoscut se numără “Regina”, “Aniela” și “Iubire și Onoare”. Actorul nu s-a ținut departe nici de seriale, având succes cu ajutorul producției pentru tineri “Pariu cu viața”. Ultimul personaj interpretat este controversatul Titi din “VLAD”.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă regretă perioada în care a jucat în telenovele, Dan Condurache a răspuns: “Știți că nu banii aduc fericirea, ci numărul lor. Câți bani dă societatea pe tine, atâția bani faci!”

De asemenea, artistul și-a exprimat opinia în legătură cu afirmația că “actorii trebuie să facă doar artă, nu bani”.  La aceasta, actorul a răspuns, citându-l pe regizorul Ingmar Bergman, că “numai actorii talentați joacă foarte bine sau foarte prost, deci și greșesc, restul nu joacă nimic”.

ADVERTISEMENT

Actorul a evitat să apară în alte proiecte la televizor înainte de serialul “VLAD”. După aproape cinci decenii de carieră, acest lucru a fost dubios pentru public. Însă Dan Condurache a răspuns simplu la această întrebare, afirmând că orice lucru are un sfârșit.

“Vine o vreme pe lumea asta când toate lucrurile au o încheiere. Deși Carmen Tănase spunea ‘când filmez nu mă mai doare nimic”’, a încheiat artistul.

Dan Condurache se poate bucura de succes atât în plan profesional, cu o carieră lungă și înfloritoare, dar și în plan personal, vând o familie fericită. Este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu soția lui, Creola, și au doi copii, Sebastian și Irina.

ADVERTISEMENT