Life

Dan Condurache vorbește despre aparițiile sale în telenovelele românești. “Vine o vreme pe lumea asta când toate lucrurile au o încheiere”

30.09.2020 | 23:47
Dan Condurache vorbeste despre aparitiile sale in telenovelele romanesti Vine o vreme pe lumea asta cand toate lucrurile au o incheiere
Dan Condurache vorbește despre aparițiile sale în telenovelele românești. Sursa foto: adevarul.ro
ADVERTISEMENT

Dan Condurache este printre cei mai cunoscuți și apreciați actori din industria filmului românesc. S-a remarcat mai ales prin numărul mare de apariții în serialele românești, dar și în telenovele.

Renumitul actor a mărturisit pentru libertatea.ro cum a fost pentru el să apară în telenovelele românești și despre revenirea la televizor.

ADVERTISEMENT

Actorul îl interpretează pe Titi în serialul de succes “VLAD”, un personaj negativ, ca multe altele pe care le-a jucat în ultimii ani. Cu toate acestea, este un personaj apreciat de publicul românesc.

Dan Condurache, despre aparițiile în telenovelele românești

Dan Condurache a contribuit foarte mult la succesul personajului său din serialul marca PRO TV, care i se potrivește ca o mănușă. Se pare că actorul a dat viață personajelor negative din cele mai cunoscute seriale și telenovele din România.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 68 de ani, actorul este cunoscut pentru zecile de filme în care a jucat de-a lungul carierei sale cinematografice.

Printre serialele și telenovelele românești care l-au făcut cunoscut se numără “Regina”, “Aniela” și “Iubire și Onoare”. Actorul nu s-a ținut departe nici de seriale, având succes cu ajutorul producției pentru tineri “Pariu cu viața”. Ultimul personaj interpretat este controversatul Titi din “VLAD”.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă regretă perioada în care a jucat în telenovele, Dan Condurache a răspuns: “Știți că nu banii aduc fericirea, ci numărul lor. Câți bani dă societatea pe tine, atâția bani faci!”

De asemenea, artistul și-a exprimat opinia în legătură cu afirmația că “actorii trebuie să facă doar artă, nu bani”.  La aceasta, actorul a răspuns, citându-l pe regizorul Ingmar Bergman, că “numai actorii talentați joacă foarte bine sau foarte prost, deci și greșesc, restul nu joacă nimic”.

ADVERTISEMENT

Actorul a evitat să apară în alte proiecte la televizor înainte de serialul “VLAD”. După aproape cinci decenii de carieră, acest lucru a fost dubios pentru public. Însă Dan Condurache a răspuns simplu la această întrebare, afirmând că orice lucru are un sfârșit.

“Vine o vreme pe lumea asta când toate lucrurile au o încheiere. Deși Carmen Tănase spunea ‘când filmez nu mă mai doare nimic”’, a încheiat artistul.

Dan Condurache se poate bucura de succes atât în plan profesional, cu o carieră lungă și înfloritoare, dar și în plan personal, vând o familie fericită. Este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu soția lui, Creola, și au doi copii, Sebastian și Irina.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia...
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia la tine ca oile în țarc la cioban” » Dezvăluiri din culise: „Omul ăsta mi-a salvat viața”
FOTO ”Bijuteria” de 7.000.000 de euro din România, aproape de inaugurare: ”Lucrările vor...
FOTO ”Bijuteria” de 7.000.000 de euro din România, aproape de inaugurare: ”Lucrările vor fi gata”
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la...
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la 12 și stau până seara la 12-1”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi...
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi 350 kg de argint. Românii le păstrează sau le aruncă la gunoi
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă,...
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă, deși i-a plăcut rezultatul. „I-am dat banii și ea a început să-i numere“ VIDEO
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt...
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt pe bărbații care l-au omagiat pe opozant
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția...
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția despre sfârșitul lumii
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc,...
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc, Falcă și Blaga comasați cu PSD
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de...
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de o mulțime de femei