Dan Cristian Popescu, măsură de urgență înainte de debutul anului școlar! Vrea ca părinții să-i reclame pe cei din școli care solicită bani pentru dezinfectare

Alexandru Năstase   
în HotNews
13/09/2020, 17:09
Dan Cristian Popescu, măsură de urgență înainte de debutul anului școlar! Vrea ca părinții să-i reclame pe cei din școli care solicită bani pentru dezinfectare GALERIE FOTO
Dan Cristian Popescu le cere părinților să nu accepte să plătească pentrud ezinfectarea școlilor. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Dan Cristian Popescu a luat o măsură de urgență înainte de debutul anului școlar! Concret, candidatul PSD la Primăria Sectorului 2 le-a solicitat părinților să nu accepte să plătească pentru dezinfectarea anti COVID-19.

De altfel, Popescu a verificat dotarea unităților de învățământ din sector. A făcut lucrul acesta în ultima săptămână zilnic pentru a se asigura că elevii găsesc cele mai bune condiții când revin în bănci.

Actualul viceprimar al sectorului 2 a luat la pas unitățile de învățământ din sector și a încercat ca acestea să fie pregătite pentru începutul anului școlar.

Ce le-a solicitat Dan Cristian Popescu părinților înaintea debutului de an școlar!

Mai mult de atât, pe o rețea socială, viceprimarul Dan Cristian Popescu a ținut să anunțe că școlile din sectorul 2 sunt dotate cu toate materialele igienico-sanitare.

Verificare unități de învățământ

În ultima săptămână am verificat zilnic unitățile de învățământ din sectorul 2. Tot ceea ce a ținut de administrația locală este implementat. Vă anunț din nou, că la nivelul sectorului 2, unitățile de învățământ sunt dotate cu toate materialele igienico- sanitare. Această sarcină nu cade pe umerii părinților și fac un apel la dumneavoastră să îmi semnalați imediat dacă există unități de învățământ în sectorul 2 unde se cer astfel de materiale sau sume de bani din partea parinților.#Aca2ă educația contează!

Geplaatst door Dan Cristian Popescu op Zondag 13 september 2020

“Tot ceea ce a ținut de administrația locală este implementat. (…) la nivelul sectorului 2, unitățile de învățământ sunt dotate cu toate materialele igienico- sanitare.

Această sarcină nu cade pe umerii părinților și fac un apel la dumneavoastră să îmi semnalați imediat dacă există unități de învățământ în sectorul 2 unde se cer astfel de materiale sau sume de bani din partea parinților”, a transmis candidatul PSD.

Vă readucem aminte că Dan Cristian Popescu a avut și o contră de curând cu adversarul său în cursa pentru Primăria Sectorului 2. 

După ce Radu Mihaiu a declarat că nu există apă caldă și apă rece în anumite școli din sector, candidatul PSD-ului a mers direct la acele unități de învățământ.

Acesta a intrat în direct pe o rețea de socializare și a ținut să demonteze acuzele făcute de candidatul liberalilor. Alegerile pentru primării vor avea loc la finalul lunii septembrie, mai exact pe 27 septembrie.

 

 

 

Închide ×