News

Dan Cristian Popescu, măsură de urgență înainte de debutul anului școlar! Vrea ca părinții să-i reclame pe cei din școli care solicită bani pentru dezinfectare

13.09.2020 | 17:09
Dan Cristian Popescu, măsură de urgență înainte de debutul anului școlar! Vrea ca părinții să-i reclame pe cei din școli care solicită bani pentru dezinfectare
Dan Cristian Popescu le cere părinților să nu accepte să plătească pentrud ezinfectarea școlilor. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO
ADVERTISEMENT

Dan Cristian Popescu a luat o măsură de urgență înainte de debutul anului școlar! Concret, candidatul PSD la Primăria Sectorului 2 le-a solicitat părinților să nu accepte să plătească pentru dezinfectarea anti COVID-19.

De altfel, Popescu a verificat dotarea unităților de învățământ din sector. A făcut lucrul acesta în ultima săptămână zilnic pentru a se asigura că elevii găsesc cele mai bune condiții când revin în bănci.

ADVERTISEMENT

Actualul viceprimar al sectorului 2 a luat la pas unitățile de învățământ din sector și a încercat ca acestea să fie pregătite pentru începutul anului școlar.

Ce le-a solicitat Dan Cristian Popescu părinților înaintea debutului de an școlar!

Mai mult de atât, pe o rețea socială, viceprimarul Dan Cristian Popescu a ținut să anunțe că școlile din sectorul 2 sunt dotate cu toate materialele igienico-sanitare.

ADVERTISEMENT

Verificare unități de învățământ

În ultima săptămână am verificat zilnic unitățile de învățământ din sectorul 2. Tot ceea ce a ținut de administrația locală este implementat. Vă anunț din nou, că la nivelul sectorului 2, unitățile de învățământ sunt dotate cu toate materialele igienico- sanitare. Această sarcină nu cade pe umerii părinților și fac un apel la dumneavoastră să îmi semnalați imediat dacă există unități de învățământ în sectorul 2 unde se cer astfel de materiale sau sume de bani din partea parinților.#Aca2ă educația contează!

Geplaatst door Dan Cristian Popescu op Zondag 13 september 2020

“Tot ceea ce a ținut de administrația locală este implementat. (…) la nivelul sectorului 2, unitățile de învățământ sunt dotate cu toate materialele igienico- sanitare.

Această sarcină nu cade pe umerii părinților și fac un apel la dumneavoastră să îmi semnalați imediat dacă există unități de învățământ în sectorul 2 unde se cer astfel de materiale sau sume de bani din partea parinților”, a transmis candidatul PSD.

Vă readucem aminte că Dan Cristian Popescu a avut și o contră de curând cu adversarul său în cursa pentru Primăria Sectorului 2. 

ADVERTISEMENT

După ce Radu Mihaiu a declarat că nu există apă caldă și apă rece în anumite școli din sector, candidatul PSD-ului a mers direct la acele unități de învățământ.

Acesta a intrat în direct pe o rețea de socializare și a ținut să demonteze acuzele făcute de candidatul liberalilor. Alegerile pentru primării vor avea loc la finalul lunii septembrie, mai exact pe 27 septembrie.

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri