News

Dan Cristian Popescu, o nouă realizare în Sectorul 2. O piață cu prețuri reduse pentru pensionari și studenți va funcționa din 19 septembrie

11.09.2020 | 11:33
Dan Cristian Popescu o noua realizare in Sectorul 2 O piata cu preturi reduse pentru pensionari si studenti va functiona din 19 septembrie
Dan Cristian Popescu, o nouă realizare în Sectorul 2. O piață cu prețuri reduse pentru pensionari și studenți va funcționa din 19 septembrie. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Dan Cristian Popescu, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sectorului 2 din Capitală, anunță o nouă realizare importantă în mandatul său de viceprimar.

Începând din 19 septembrie, în acest sector al Bucureștiului va funcționa Piața Cremenița, cu prețuri reduse pentru pensionari și studenți.

ADVERTISEMENT

În noul spațiu comercial se vor pune în vânzare doar produse tradiționale care avea cele mai mici prețuri din Sectorul 2.

Dan Cristian Popescu, o nouă realizare în Sectorul 2. O piață cu prețuri reduse

Dan Cristian Popescu, pretendent din partea PSD la Primăria Sectorului 2 continuă să puncteze la capitolul realizări și anunță un nou proiect important definitivat.

ADVERTISEMENT

Weekendul viitor va fi unul extrem de important pentru bucureștenii care locuiesc în Sectorul 2. Începând cu data de 19 septembrie, sâmbătă, în cartierul Colentina va funcționa o piață cu produse tradiționale la prețuri speciale.

Candidatul la postul de edil mai spune că, prin această inițiativă, două categorii importante, pensionarii și studenții din Sectorul 2 vor beneficia de reduceri importante.

ADVERTISEMENT

“Piața Românilor” se va deschide pe 19 septembrie în cartierul Colentina, pe strada Cremenița. Va fi singura piață din București care comercializează doar produse tradiționale și va avea cele mai mici prețuri din sectorul 2.

Pentru că #Aca2ă nu lăsăm pe nimeni în urmă și știm nevoile și problemele locuitorilor din sectorul 2, în Piața Românilor pensionarii vor avea o reducere de 26% la toate produsele.

ADVERTISEMENT
Piața Sector 2
Dan Cristian Popescu, o nouă realizare în Sectorul 2. O piață cu prețuri reduse. Sursa foto: Facebook

Reduceri și pentru studenți

Prin această reducere vrem să compensăm diferența pe care Guvernul României a furat-o pensionarilor prin decizia nedreaptă de a majora pensiile cu doar 14%, față de cele 40 de procente promise.

Mai mult, studenții care învață în sectorul 2 vor avea, de asemenea, o reducere de 15% la toate produsele cumpărate.

Aca2ă doar oamenii contează! Singurul scop al candidaturii mele este bunăstarea semenilor mei!”, scrie Dan Cristian Popescu pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT