Fotbal intern

Nicolae Badea, ajutor pentru Dan Cucu, fanul bolnav al lui Dinamo

Cucu, suporterul dinamovist bolnav de cancer, a sensibilizat toată lumea fotbalului. Şi Nicolae Badea se implică acum pentru ajutorarea fanului celor de la FC Dinamo Bucureşti....
20.10.2017 | 08:23
Nicolae Badea ajutor pentru Dan Cucu fanul bolnav al lui Dinamo
ADVERTISEMENT

Cucu, suporterul dinamovist bolnav de cancer, a sensibilizat toată lumea fotbalului. Şi Nicolae Badea se implică acum pentru ajutorarea fanului celor de la FC Dinamo Bucureşti.
Mihai Daniel Cucu face parte din Nuova Guardia, cel mai vechi şi mai important grup din Peluza „Cătălin Hîldan” , are 34 de ani, iar în urmă cu patru luni a fost diagnosticat cu această cumplită maladie. Prietenii din galerie au făut cunoscut cazul său, care a ajuns la şi urechile clubului dinamovist. “Câinii” au organizat în urmă cu o săptămână şi un meci amical cu Aris Limassol, la care preţul biletelor a fost de 20 de lei, iar toate încasările au fost donate către Cucu. La meciul din Ştefan cel mare au asistat în jur de 1.000 de fani. Dinamoviştii au purtat tricouri speciale, care au fost vândute la licitaţia organizată după meci şi oficialii lui Aris Limassol au donat o pereche de ghete şi un tricou. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

„Să nu lăsăm pe nimeni şi nimic să ne îngenuncheze! Fiecare din noi îl poate ajuta pe Dan Cucu să se bucure în continuare de viaţă, să revină în peluza dinamoviştilor. Suntem o familie, un grup de oameni adunaţi la un loc de pasiunea pentru fotbal. Asta ne-a învăţat să fim uniţi, să nu dăm înapoi, să nu lăsăm pe nimeni şi nimic să ne îngenuncheze!”, a fost mesajul PCH.

ADVERTISEMENT

Dan Cucu, ajutat şi de Nicolae Badea

Nicolae Badea, acţionar al Orange România a decis să se implice în ajutorarea lui Ccu şi a convins toate companiile de telefonie mobilă din ţară să aloce un număr special pentru donaţii. Cine vrea să-l ajute pe suporterul bolnav de cancer poate trimite un SMS la 8826, număr valabil în perioada 01 noiembrie 2017 -⁠ 30 noiembrie 2017.

Donaţii se mai pot face şi în conturi bancare sau prin PayPal:

EUR: RO48 RZBR 0000 0600 1972 5740
LEI: RO24 RZBR 0000 0600 0989 6580
USD: RO08 RZBR 0000 0600 1972 5781
PayPal: rodanielred_s@yahoo.com

ADVERTISEMENT

Şi fanii din “Peluza Roş-Albastră”, noua facţiune de suporteri a FCSB-ului, s-au implicat în campania umanitară de ajutorare a lui Daniel Cucu şi au scos tricouri CU Gabi Tamaş, Eugen Trică şi Petre Marin la vânzare. „Solidaritatea nu ţine de simpatia pentru aceeaşi echipă de fotbal. Ea trece peste orice graniţe. Haideţi să dăm o mână de ajutor unui suporter rival care trece prin momente grele! Dacă nouă Dumnezeu ne-a dăruit sănătate, probabil că cel mai potrivit mod prin care îi putem mulţumi este să-l ajutăm pe aproapele nostru care se află în nevoie”, au scris atunci steliştii.