Fanatik Show

SENZAŢIONAL! Dan Diaconescu şi show-ul său revin PE STICLĂ! Află în EXCLUSIVITATE unde!

N-a găsit-o pe Elodia, dar a găsit oportunitatea să se întoarcă pe „sticlă”. Dan Diaconescu revine ÎN DIRECT! Nu este o glumă. Celebrul om de televiziune este aproape să bată palma cu...
01.07.2014 | 12:55

N-a găsit-o pe Elodia, dar a găsit oportunitatea să se întoarcă pe „sticlă”. Dan Diaconescurevine ÎN DIRECT! Nu este o glumă. Celebrul om de televiziune este aproape să bată palma cu România TV, negocierile sînt foarte avansate şi şansele mari să îşi reia nopţile de talk-show începînd cu data de 15 iulie. De la ora 23:00 pînă a doua zi dimineaţă la ora 6:00, Dan Diaconescu va tenta din nou România la nopţi albe cu poveştile care au făcut din OTV unul dintre cele mai urmărite posturi din ţară. Un come-back spectaculos a lui DD, considerat de mulţi moderatorul numărul unu al ultimilor 10 ani. Diaconescu a avut ofertă şi de la Realitatea TV, dar se pare că a optat pentru RTV, un post mai pe publicul lui.

dan-diaconescu

CNA a închis OTV-ul în ianuarie 2013

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a retras, în ianuarie 2013, licenţa postului OTV pentru neplata unor amenzi. Pe 18 octombrie 2013, surpriză!, Dan Diaconescu revine în direct, cu „noul OTV”, pe frecvenţa de emisie a celui de-al doilea post al său, DDTV. Patru zile mai tîrziu, pe 22 octombrie, Consiliul Naţional al Audiovizualului decide să oprească şi emisia postului DDTV. Hotărîrea a venit după ce conducerea CNA a retras autorizaţia de emisie a postului, care a transmis de la Vatican pînă în momentul în care şi-a schimbat grila de programe. Mai mult, Dan Diaconescu a primit şi o amendă în valoare de 100.000 de lei, deoarece a modificat grila postului TV fără să anunţe Consiliul în prealabil.

Fotbalul va avea partea sa de scandaluri

Lumea lui Dan Diaconescu a fost dureros de reală şi nu poate fi ignorată, multe dintre emisiunile sale ajungînd direct la sufletele românilor. Personajele create de el, Magda şi Tolea Ciumac, Nichita, Ogică, clarvăzătorul Doru Pîrv şi atîţia alţii, au viaţă, au putere şi au străbătut de atîtea ori cu uşurinţă lungul drum de la penibil la sublim şi retur.
În „garsoniera” lui Dan Diaconescu din Piaţa Romană au poposit ore întregi politicieni de la o extremă la cealaltă, de la Corneliu Vadim Tudor la Crin Antonescu şi preşedintele Traian Băsescu.
Şi, bineînţeles, nu puteau lipsi oameni de şi din fotbal. Gigi Becali, Giovani Becali sau Dumitru Dragomir s-au certat şi s-au împăcat sub zîmbetul şmecher al lui Dan Diaconescu. FANATIK SHOW a fost găzduit cu succes, de asemenea, în studioul OTV mai multe sezoane. Odată cu reluarea nopţilor de dezbateri, Dan Diaconescu va face „parte” consistentă şi sportului, sportului-rege în special, în emisiunile sale. El se va ocupa, în stilul propriu, şi de scandalurile din fotbal, pe lîngă cele din politică sau viaţa reală.

Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii...
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii de EURO la MÂNĂ
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Scapă de caniculă fără aer condiționat. Trucuri verificate
Scapă de caniculă fără aer condiționat. Trucuri verificate
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși