Fanatik Show

SENZAŢIONAL! Dan Diaconescu şi show-ul său revin PE STICLĂ! Află în EXCLUSIVITATE unde!

N-a găsit-o pe Elodia, dar a găsit oportunitatea să se întoarcă pe „sticlă”. Dan Diaconescu revine ÎN DIRECT! Nu este o glumă. Celebrul om de televiziune este aproape să bată palma cu...
01.07.2014 | 12:55

N-a găsit-o pe Elodia, dar a găsit oportunitatea să se întoarcă pe „sticlă”. Dan Diaconescurevine ÎN DIRECT! Nu este o glumă. Celebrul om de televiziune este aproape să bată palma cu România TV, negocierile sînt foarte avansate şi şansele mari să îşi reia nopţile de talk-show începînd cu data de 15 iulie. De la ora 23:00 pînă a doua zi dimineaţă la ora 6:00, Dan Diaconescu va tenta din nou România la nopţi albe cu poveştile care au făcut din OTV unul dintre cele mai urmărite posturi din ţară. Un come-back spectaculos a lui DD, considerat de mulţi moderatorul numărul unu al ultimilor 10 ani. Diaconescu a avut ofertă şi de la Realitatea TV, dar se pare că a optat pentru RTV, un post mai pe publicul lui.

dan-diaconescu

CNA a închis OTV-ul în ianuarie 2013

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a retras, în ianuarie 2013, licenţa postului OTV pentru neplata unor amenzi. Pe 18 octombrie 2013, surpriză!, Dan Diaconescu revine în direct, cu „noul OTV”, pe frecvenţa de emisie a celui de-al doilea post al său, DDTV. Patru zile mai tîrziu, pe 22 octombrie, Consiliul Naţional al Audiovizualului decide să oprească şi emisia postului DDTV. Hotărîrea a venit după ce conducerea CNA a retras autorizaţia de emisie a postului, care a transmis de la Vatican pînă în momentul în care şi-a schimbat grila de programe. Mai mult, Dan Diaconescu a primit şi o amendă în valoare de 100.000 de lei, deoarece a modificat grila postului TV fără să anunţe Consiliul în prealabil.

Fotbalul va avea partea sa de scandaluri

Lumea lui Dan Diaconescu a fost dureros de reală şi nu poate fi ignorată, multe dintre emisiunile sale ajungînd direct la sufletele românilor. Personajele create de el, Magda şi Tolea Ciumac, Nichita, Ogică, clarvăzătorul Doru Pîrv şi atîţia alţii, au viaţă, au putere şi au străbătut de atîtea ori cu uşurinţă lungul drum de la penibil la sublim şi retur.
În „garsoniera” lui Dan Diaconescu din Piaţa Romană au poposit ore întregi politicieni de la o extremă la cealaltă, de la Corneliu Vadim Tudor la Crin Antonescu şi preşedintele Traian Băsescu.
Şi, bineînţeles, nu puteau lipsi oameni de şi din fotbal. Gigi Becali, Giovani Becali sau Dumitru Dragomir s-au certat şi s-au împăcat sub zîmbetul şmecher al lui Dan Diaconescu. FANATIK SHOW a fost găzduit cu succes, de asemenea, în studioul OTV mai multe sezoane. Odată cu reluarea nopţilor de dezbateri, Dan Diaconescu va face „parte” consistentă şi sportului, sportului-rege în special, în emisiunile sale. El se va ocupa, în stilul propriu, şi de scandalurile din fotbal, pe lîngă cele din politică sau viaţa reală.