Life

Dan Diaconescu face recrutări online. Ce caută fostul prezentator de la OTV: „Anunţ important pentru ţară”

Dan Diaconescu este în căutarea versiunii sale tinere, conform unui anunț făcut de acesta pe rețelele de socializare. Ce mesaj a transmis fostul prezentator.
14.07.2022 | 18:54
Dan Diaconescu face recrutari online Ce cauta fostul prezentator de la OTV Anunt important pentru tara
Dan Diaconescu este în căutarea versiunii sale tinere. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dan Diaconescu își caută varianta tânără! Fostul prezentator de televiziune nu a declarat care este scopul, dar a dat un mesaj surprinzător pe rețelele de socializare.

Dan Diaconescu este în căutarea versiunii tinere a sa. Ce a spus fostul patron de la OTV

Dan Diaconescu a fost cunoscut în presă, fiind fondatorul și prezentatorul postului de televiziune OTV, faimos pentru scandalurile care aveau loc în direct.

ADVERTISEMENT

Totuși, după ce Dan Diaconescu a avut probleme cu legea, acesta nu mai poate apărea la televizor și nici să facă declarații în presă, așa că a decis să își caute un înlocuitor sau o înlocuitoare.

Trebuie neapărat să fie o versiune mai tânără a sa, după cum a specificat Dan Diaconescu pe rețelele de socializare, în anunțul postat.

ADVERTISEMENT

De altfel, Dan Diaconescu a spus că este anunț este „important pentru țară”, iar variantă mai tânără a sa poate fie atât femeie, cât și bărbat.

De asemenea, în anunțul de „angajare”, fostul prezentator de televiziune a transmis că așteaptă clipuri video și selfie-uri cu doritori.

ADVERTISEMENT

„Ia fiţi atenţi, fac un anunţ important pentru ţară! Având interdicţia mea, caut un Dan Diaconescu tânăr, varianta masculină sau feminină. Aştept selfie-video-urile voastre”, a fost mesajul transmis de Dan Diaconescu, pe contul său de TikTok.

@dandiaconescuotv #Selfie #Dubai #Viral #FYP #ForYou #CryptOTV #OTV #Blockchain #DIIC #DanDiaconescu #Senzational #VoceaInterzisa #Interzis #FiindcaNiciNuStiiCePierzi ♬ sunet original – DAN DIACONESCU

Ce anunțuri a mai făcut Dan Diaconescu pe rețelele de socializare

Pentru că are o interdicție în legătură cu tot ce ține de audio-video public, Dan Diaconescu a decis să se facă mentorul tinerilor care vor să urmeze o carieră în acest domeniu.

ADVERTISEMENT

Astfel, acesta și-a înființat o academie unde îi învață pe tineri totul despre digitalizare și chiar despre cryptomonede.

„Sunt Dan Diaconescu, singurul cetățean european care are o interdicție de a vorbi în public, timp de 10 ani și jumătate.

Acum sunt, în sfârșit, în măsură să rup tăcerea mulțumită unui nou univers tehnologic. Să nu ratați această copie misterioasă, acest exemplar unic, fiindcă nici nu știți ce pierdeți”, spunea fostul prezentator.

ADVERTISEMENT