Life

Dan Diaconescu pregătește o mare lovitură în 2022. Planul secret prin care vrea să revină în atenția publicului

Dan Diaconescu pregătește o mare lovitură anul acesta. Fostul prezentator și patron OTV are un plan secret prin care vrea să revină în atenția publicului în 2022.
13.01.2022 | 17:09
Dan Diaconescu pregateste o mare lovitura in 2022 Planul secret prin care vrea sa revina in atentia publicului
Dan Diaconescu pregătește o mare lovitură în 2022. Ce plan are fostul șef OTV. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dan Diaconescu pregătește o mare lovitură pentru 2022. Fostul prezentator și patron de la OTV a plănuit cum să revină în atenția publicului, chiar dacă nu are voie să desfășoare activități în mass-media până în primăvara lui 2025.

Un prieten apropiat al fostului om de televiziune a dezvăluit care este planul prin care acesta vrea să aibă succes.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, Dan Diaconescu și-a lansat propria platformă de streaming, dar și alte proiecte.

Dan Diaconescu pregătește o mare lovitură în 2022

Dan Diaconescu pregătește o mare surpriză anul acesta. După ce și-a lansat o platformă de streaming și un NFT în 2021, fostul patron OTV vrea să revină în lumina reflectoarelor, deși până în 2025 nu are voie să desfășoare activități în mass-media.

Fostul prezentator TV plănuiește să lanseze o academie pentru tineri, potrivit declarațiilor unui apropiat de-al său.

ADVERTISEMENT

“Vrea să facă o academie pentru tineri care să se numească Cyber Space Academy. Se pregătește să vorbească cu prietenii pe un fel de Zoom, o aplicație mai vastă care să permită și 10.000 de prieteni odată sau chiar mai mulți.

Va fi față în față, cu prietenii săi, în premieră, practic. Va fi o discuție liberă. Ei îi trimit în scris întrebările sau chiar live, în timpul conferinței, și el le răspunde.”, a declarat unul dintre prietenii lui Dan Diaconescu pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Dan Diaconescu se bazează pe curiozitatea tinerilor pentru noile tehnologii și are de gând să-i ajute să se lanseze inclusiv pe platforma sa de streaming.

“E posibil să apară și alți tineri acolo (pe platforma de streaming) cu idei frumoase în cinema și care să fie în stare să facă genul acesta de film. Stilul pe platforma aceasta este povestit.”, a mai adăugat prietenul fostului prezentator TV.

ADVERTISEMENT

Dan Diaconescu încearcă să revină mai repede la TV

În anul 2015, lui Dan Diaconescu i s-a interzis să mai apară în presă până în martie 2025. Acesta a încercat altă cale pentru a reveni mai rapid în lumea televiziunii.

Decizia din 2015 este una definitivă, însă Dan Diaconescu poate apărea din nou pe micile ecrane dacă CEDO îi acceptă apelul făcut la puțin timp după ce i-au fost interzise aparițiile TV.

Fostul patron OTV încă așteaptă un răspuns de la CEDO, însă acesta poate veni mult prea târziu, chiar dacă apelul a fost făcut de câțiva ani.

“Așteaptă, așteaptă…din păcate poate să vină și peste o săptămână, și peste nu știu câți ani. Se dă decizia direct. Sunt niște pași, niște camere preliminare, dar el le-a parcurs pe astea.

Are deja șanse ani de la formularea cererii. Media de rezolvare a cererii pentru cetățenii români este de opt ani. Speră să se întâmple anul ăsta. Dacă nu, trebuie să aștepte până prin februarie 2025. 

Anul acesta plănuiește să facă foarte bine și să lanseze și acea criptomonedă despre care a vorbit anul trecut. O va lansa global, nu doar în România.”, a mai spus prietenul lui Dan Diaconescu pentru sursa citată anterior.

Chiar dacă el nu mai poate avea activități în presă, acest lucru nu este valabil și pentru membrii familiei lui Dan Diaconescu. Fiica fostului prezentator conduce propria televiziune la doar 16 ani.

“Fiica sa conduce o televiziune, Job TV. Deocamdată e minoră și nu are dreptul să dețină acțiuni. Este la început. Are microbul din familie.

Din păcate, Dan Diaconescu nu are voie să apară pe postul ei de televiziune. Doar se uită. Are o interdicție unicată în Europa.”, a mai declarat prietenul lui Dan Diaconescu.

ADVERTISEMENT