News

Dan Diaconescu revine în televiziune? Anunțul făcut acum de fostul patron OTV

28.04.2021 | 20:24
Dan Diaconescu revine in televiziune Anuntul facut acum de fostul patron OTV
Dan Diaconescu revine în televiziune? Anunțul făcut acum de fostul patron OTV Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dan Diaconescu revine în televiziune? Fostul patron OTV a anunțat lansarea unei platforme dedicate exclusiv artei cinematografice al cărei unic protagonist chiar el.

Omul de televiziune are o interdicție de zece ani și jumătate de a vorbi în public. La momentul eliberării condiționate, judecătorii l-au informat pe Dan Diaconescu că va avea voie să vorbească public abia în 2025.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, el a dezvăluit că a găsit soluția de a rupe tăcerea. În mediul online au apărut mai multe postări în care acesta își anunță revenirea, prin platforma DD Home Cinema.

Dan Diaconescu revine în televiziune? Anunțul făcut acum de fostul patron OTV

Dan Diaconescu apare într-un clip postat pe Tik Tok, anunțându-și revenirea: „bine ați venit în noul meu univers! Începând de astăzi, lansez primul sistem cinematografic bazat pe tehnologia blockchain.

ADVERTISEMENT

DD Home Cinema este primul cinematograf virtual, pe care eu, Dan Diaconescu, îl împart cu dumneavoastră, poporul.Până la marea premieră a filmului Pandemia, o peliculă pe care o s-o vizionați mai devreme de cât vă așteptați, vă invit să intrați în marea comunitate ddhomecinema.ro,” a adăugat.

„Sunt Dan Diaconescu, singurul cetățean european care are o interdicție de a vorbi public timp de 10 ani și jumătate. Acum pot, în sfârșit, să rup tăcerea, mulțumită unui nou univers tehnologic. Să nu ratați această copie misterioasă, acest exemplar unic, pentru că nici nu știți ce pierdeți,” a spus omul de televiziune într-un clip pe Facebook.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pe platforma de socializare a apărut și un grup dedicat noii platforme DD Home Cinema. Acesta este, însă, privat. Cei ce vor să se alăture trebuie să răspundă la două întrebări: „dacă Dan Diaconescu ar fi în fața ta, ce l-ai întreba?” și „ce adevăr vrei să auzi din gura vocii interzise Dan Diacolescu?.”

Odată admis în respectivul grup, se poate observa că postările nu diferă cu nimic de cele publice. Aproximativ 1.500 de oameni s-au alăturat până la acest moment, iar mulți sunt sceptici cu privire la veridicitatea acestei povești. Pagina web a platformei nu este încă activă.

ADVERTISEMENT

Tehnologia blockchain reprezintă o bază de date distribuită care păstrează o listă dinamică de înregistrări, numite blocuri. Ele sunt în continuă creștere și sunt conectate și securizate, utilizând criptografia. Blockchainurile sunt rezistente la modificarea datelor, prin design.

ADVERTISEMENT