Dan Diaconescu spune ADIO burlăciei după 26 de ani!

De 26 de ani de concubinaj, Dan Diaconescu, baiatul tupeist din Caracal care a reinventat lumea televiziunii, se insoara. Cu un an inainte de Revolutie, el a cunoscut-o pe Emilia Batau (46 de ani) si...
08.11.2014 | 10:03
Dan Diaconescu spune ADIO burlaciei dupa 26 de ani

De 26 de ani de concubinaj, Dan Diaconescu, baiatul tupeist din Caracal care a reinventat lumea televiziunii, se insoara. Cu un an inainte de Revolutie, el a cunoscut-o pe Emilia Batau (46 de ani) si de atunci… traiesc o frumoasa poveste de iubire. Locuiesc impreuna, ca doi soti, sunt nedespartiti in concedii si toata lumea i se adreseaza femeii cu apelativul “doamna Diaconescu”. In urma cu 10 ani s-a nascut si rodul iubirii celor doi, Dona Milena, fetita cuplului.

Reporterii WOWbiz.ro au aflat, in exclusivitate, ca “DD in direct” va spune, in curand, “ADIO” burlaciei. El si-a cerut, in sfarsit, consoarta de nevasta, iar casatoria celor doi este pe cale sa se realizeze in cel mai mare secret cu putinta. Tocmai pentru a evita aparitia musafirilor nepoftiti, cei doi au decis sa isi oficializeze relatia intr-o locatie secreta si nu la primaria sectorului 1, acolo unde Dan si Emi au domiciliul in acte.

Emilia Batau a fost mereu o prezenta discreta, ea intrand in atentia presei abia in 2010, cand Diaconescu a fost retinut de procurori si arestat pentru patru zile. La proces, bruneta a plans non-stop, neputand sa isi ascunda emotia şi indignarea.

Dan si Emilia au fost colegi de munca. Lucrau in aceeasi fabrica de ceva vreme, dar intr-o zi s-au intalnit la o intrunire comunista, in 1988. “Lucram in aceeasi fabrica, pe str. Preciziei. Intr-o zi, ne-au scos la o manifestatie pentru Ceasusescu, unde trebuia sa iesim cu niste pancarte. Acolo am cunoscut-o. Pana atunci, nu stiusem de existenta ei, pentru ca eram multi angajati in fabrica. Pe vremea aia, eu caram o roaba. O incarcam intr-un loc si o descarcam in altul”, a povestit presei Dan Diaconescu, in urma cu cateva luni.

Ei bine, desi initial parintii Emiliei nu au fost de acord cu relatia ei cu Dan Diaconescu, el fiind perceput drept un “taran din Caracal” care nu avea ce sa caute langa fiica lor, bucuresteanca. Cu timpul lucrurile s-au schimbat, mai ales dupa ce Dan a inceput sa castige foarte bine. Au ajuns sa se multe impreuna intr-o garsoniera de pe Calea Victoriei si, de atunci, sunt nedespartiti. Diaconescu isi aminteste amuzat ca, dupa o vreme, a reusit chiar sa cumpere fabrica in care lucrase si in care si-a cunoscut partenera de viata si a transformat-o in sediul cel nou al OTV.

Sursa: wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!