Life

Dan Diaconescu, viață printre milionari și fotomodele. “Tăticul” OTV a fost surprins pe litoral, alături de Codin Maticiuc

Dan Diaconescu este o apariție senzațională de fiecare dată. Interzis în spațiul public, nu ezită să participe la evenimente private unde relaționează cu milionari și cu modele internaționale.
09.08.2022 | 17:20
Dan Diaconescu și Codin Maticiuc, surprinși împreună pe litoral. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Diaconescu, cel care a scris istorie în televiziunea din România, are interdicție de a mai vorbi în spațiul public până în 2025, dar nu a dispărut din lumea bună. Fostul șef de la OTV a fost surprins, recent, pe litoralul românesc în companie selectă, în cadrul unui eveniment organizat în Mamaia.

Dan Diaconescu, apariție la malul mării printre milionarii României

Dan Diaconescu
Dan Diaconescu, surprins la un eveniment monden

Cel mai recent eveniment monden care a avut loc la malul mării, zilele trecute, într-o zonă exclusivistă din Mamaia, a adunat nume mari din România, milionari, vedete, artiști, dar și modele internaționale care au defilat pentru designer-ul Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT

Printre oamenii de seamă invitați s-a numărat și Dan Diaconescu. Și-a făcut apariția cu bolidul lui de lux, neînsoțit, și a stat la masă cu investitori români, antreprenori, dar și cu Codin Maticiuc. Seara a fost relaxantă pentru el, dezinvolt a socializat și a râs alături de cei cu care era la masă. A urmărit cu interes creațiile lui Cătălin Botezatu și a comentat cu apropiații aparițiile de pe catwalk.

Dan Diaconescu
Dan Diaconescu și Codin Maticiuc

La un moment dat, Dan Diaconescu a căzut pe gânduri, cel mai probabil analizând dacă ar fi o alegere bună să investească în vreo proprietate la malul mării, pentru că acesta era scopul evenimentului la care a participat. Afacerile în domeniul imobiliar par să fie ținta fostului șef de la OTV, fiind tot mai des văzut cu dezvoltatori de succes.

ADVERTISEMENT

Dan Diaconescu își investește banii în proprietăți de lux?!

Relaxat și îmbrăcat lejer, fostul șef de la OTV a petrecut o seară plăcută alături de milionarii României și de modelele internaționale care au defilat pe podium. Chiar dacă nu mai apare la televizor, cel care a creat senzaționalul în România își trăiește viața în cercuri influente.

“Tăticul OTV” a pus bazele unei afaceri de 10 miliarde de dolari, în Emirate

De altfel, FANATIK anunța, în exclusivitate, că Dan Diaconescu (54 ani) se pregătește să lanseze CryptOTV, prima televiziune din lume dedicată exclusiv criptomonedelor, care se bazeză pe tehnologia blockchain.

ADVERTISEMENT

Și asta nu e tot! Anul trecut, Dan Diaconescu și-a lansat o platformă de streaming care se vrea un fel de Netflix românesc, DDHomeCinema. Pentru un abonament cu preț cuprins între 9,99 lei și 99,99 lei – cei care doresc pot urmări serialul Pandemia sau 13 episoade ale producției Elodia.

Dan Diaconescu, “vocea interzisă” în România. De ce are interdicție de a vorbi în spațiul public

În 2017, Dan Diaconescu a fost eliberat condiționat, după ce a efectuat aproape 3 ani din pedeapsa de 5 ani și 6 luni de închisoare pentru șantaj. Celebrul om de televiziune are interdicție de a face declarații în spațiul public. Magistrații Curții de Apel București au menținut interdicția dispusă lui Dan Diaconescu, chiar dacă acesta a cerut, la un moment dat, ridicarea ei.

ADVERTISEMENT

Până la data de 4 martie 2025, “tăticul” OTV are strict interzis să desfășoare orice tip de activitate, care ține de presa scrisă sau de audio-video. Cert este că mai repede decât să-l vedem din nou pe micile ecrane, fostul șef de la OTV poate deveni un investitor imobiliar de succes.

 

ADVERTISEMENT