Carousel hot news

O echipă din Liga 1 nu se lasă. “Vrem să cumpărăm palmaresul Rapidului!”

Rapid Bucureşti se află în faliment, dar deja câteva cluburi din fotbalul românesc şi-au manifestat intenţia să cumpere palmaresul giuleştenilor pentru ca tradiţia echipei care are trei...
Autor: Daniel Vlad | 11.07.2017 | 13:55
O echipă din Liga 1 nu se lasă.

Rapid Bucureşti se află în faliment, dar deja câteva cluburi din fotbalul românesc şi-au manifestat intenţia să cumpere palmaresul giuleştenilor pentru ca tradiţia echipei care are trei campionate câştigate în Liga 1 să continue.

FC Voluntari şi-a manifestat din nou intenţia să cumpere palmaresul giuleştenilor, iar pe lângă trofeele câştigate în trecut de fosta echipă a lui George Copos ilfovenii sunt gata să vină şi ei cu cele două trofee adjudecate acum sub comanda lui Claudiu Niculescu.

Dan Leasă: “Vom participa la licitaţie!”

Dan Leasă, managerului echipei FC Voluntari din Liga 1 a vorbit din nou despre planul cumpărării palmaresului Rapidului. “Pe mine mă bucură că sunt şi alţii interesaţi de Rapid. Vă spun că această echipă se poate finanţa singură. De ce a ajuns acum în faliment? Din cauza unui menagement prost! Noi rămânem fideli ideii de a participa la licitaţia pentru Rapid şi sper să câştigăm. Nu mi se pare absolut nicio problemă. Lângă trofeele pe care FC Rapid le-a cucerit din 1923 până acum se vor adauga şi acestea două, Cupa şi Supercupa României”

Însă cei de la FC Voluntari au un rival puternic pentru cumpărarea palmaresului clubului Rapid. Primăria sectorului 1 reprezentată de Dan Tudorache doreşte să participe la licitaţie. Se pare că în proiectul se află şi ideea cooptarii lui Daniel Pancu în funcţia de preşedintele al noului club.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!