Life

Dan Negru a dezvăluit în ce a investit banii de-a lungul timpului: “Mă bucur că am fost zgârcit”

Dan Negru a dezvăluit în ce a investit banii de-a lungul timpului. Prezentatorul de la Kanal D consideră că a fost mereu cumpătat.
19.09.2022 | 10:41
Dan Negru a dezvaluit in ce a investit banii dea lungul timpului Ma bucur ca am fost zgarcit
Dan Negru a vorbit despre investițiile făcute de-a lungul timpului. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dan Negru a vorbit despre banii pe care i-a investit de-a lungul timpului și se consideră o persoană cumpătată. De multe ori, prezentatorul a fost numit “zgârcit”.

În ce a investit Dan Negru banii de-a lungul timpului

Prezentatorul de la Kanal D a vorbit despre bani și investiții, în cadrul unui interviu.

Deși a fost etichetat de multe ori ca fiind “zgârcit”, Dan Negru consideră că este mai degrabă cumpătat, din moment ce a preferat să nu investească în mașini sau haine scumpe, ci în ceva de durată.

ADVERTISEMENT

Fostul prezentator de la Antena 1 este de părere că această atitudine l-a ajutat foarte mult, așa că acum se bucură că nu a investit banii pe lucrurile inutile.

“M-am regăsit în cumpătare, dar unii au tradus asta în zgârcenie. Acum îmi place și chiar mă laud cu asta. Acum 20 de ani, colegi de-ai mei își luau mașini sau haine de firmă din banii câștigați.

ADVERTISEMENT

Eu, zgârcit, investeam în ceva ce rămâne. În cărămizi sau teren. Mașinile și hainele de firmă s-au devalorizat. Celelalte au crescut. Mă bucur că am fost zgârcit…”, a declarat Dan Negru pentru revista VIVA.

Ce spune Dan Negru despre statutul de vedetă

Dan Negru are o carieră în televiziune de trei decenii și este unul dintre cei mai apreciați prezentatori din România.

ADVERTISEMENT

Vedeta spune că nu a găsit dezavantaje în legătură cu popularitatea de care se bucură, ci chiar din contră.

Prezentatorul se bucură de atenția oamenilor pe care îi întâlnește pe stradă, aceasta fiind ca o confirmare a faptului că își face treaba așa cum trebuie.

ADVERTISEMENT

“Sincer, nu am găsit dezavantaje și fac treaba asta de 30 de ani. Pe mine mă bucură atenția oamenilor pe stradă sau oriunde, nu mă obosește. Atenția lor arată faptul că îți faci treaba bine.

Avantaje sunt multe, dar cel mai importat e că simți iubirea, uneori și reproșul oamenilor. Le simți oriunde, în magazin, pe stradă, oriunde. Nicio altă meserie nu-ți dă șansa asta.”, a mai explicat Dan Negru pentru sursa menționată.

Dan Ngru prezintă o nouă emisiune de succes la Kanal D

Dan Negru prezintă emisiunea Tu Urmezi de la Kanal D, un quiz show care pune premii mari la bătaie.

Întrebările sunt de cultură generală, iar concurenții au șansa să câștige premii între 5.000 și 150.000 de lei.

Noua emisiune a venit după ce Jocul Cuvintelor, difuzat în această primăvară la același post TV, a avut un succes răsunător.

ADVERTISEMENT
Tags: