Life

Dan Negru a lămurit misterul relației cu Andreea Marin. Ce a spus despre ea

12.01.2021 | 23:37
Dan Negru a lamurit misterul relatiei cu Andreea Marin Ce a spus despre ea
Dan Negru a lămurit misterul relației cu Andreea Marin. Foto: captură Kanal D/ Instagram
ADVERTISEMENT

Dan Negru a vorbit despre relația lui cu Andreea Marin, unul din subiectele care a făcut mare vâlvă în urmă cu ceva ani în presa tabloidă de la noi.

Prezentatorul Revelioanelor de la Antena 1 și-a amintit de perioada în care lucra la TVR 1, acolo unde a cunoscut o mare parte din prezentatorii consacrați de după Revoluția din 1989, printre care și Andreea Marin.

ADVERTISEMENT

Invitat în emisiunea „40 de întrebări” a lui Denise Rifai de la Kanal D, Negru a vorbit despre zvonul cum că ar fi avut o relație cu Andreea Marin pe vremea când prezentau împreună Festivalul Muzical de la Mamaia.

Dan Negru, despre relația cu Andreea Marin: „Am iubit împreună televiziunea”

„Am lucrat cu Andreea o bună perioadă de timp în firma domnului Lazarov. Am iubit televiziunea și eu, și Raluca Moianu, și Cosmin Cernat. Domnul Lazarov ne-a contaminat. Am iubit împreună televiziunea. 

ADVERTISEMENT

Departe de ideea asta. Andreea are copii, eu am doi copii, e unul din oamenii importanți care a lăsat urme în televiziunea din România. Cealaltă prezentatoare generoasă este Mihaela Rădulescu care pe tine dacă ești co-prezentator te fac să te simți bine”, a declarat Dan Negru la Kanal D.

Acesta a mai spus despre Andreea și Mihaela Rădulescu faptul că sunt două femei extrem de generoase, dar niciodată nu le-a privit mai mult ca pe niște colege de televiziune sau maximum prietene: „Sunt două femei generoase, nu sunt agresive în fața publicului”.

ADVERTISEMENT

Soția prezentatorului, medic stomatolog, nu vrea să apară în spațiul public

Prezentatorul de la Antena 1 a vorbit, printre altele, și despre motivul pentru care femeia din viața lui, cea cu care are doi copii minunați, pe Bogdan și Dana, nu apare des în spațiul public.

Negru a spus că nu își ține soția într-un dulap și că este alegerea ei să nu apară alături de el, căci nu îi place să fie în centrul atenției, fiind preocupată destul de meseria ei de stomatolog.

ADVERTISEMENT

Realizatorul de la Antenă a vorbit și despre fiica lui, întrebat de ce nu i-ar plăcea ca ai săi copii să facă o carieră în televiziune ca el: „Eu nu îi interzic fiicei mele o carieră în televiziune. Tati știe cum e în televiziune. E un job complicat, încurcat, azi e, mâine nu e. Mi-ar plăcea ca ai mei copii să facă o meserie practică, uite, cum e soția mea, care mai scoate un dinte, mai o măsea…”.

 

ADVERTISEMENT