Life

Dan Negru a oferit primele indicii despre numele emisiunii sale de la Kanal D: „Are un titlu format din două cuvinte”

Dan Negru a oferit primele indicii despre numele emisiunii pe care o va prezenta la Kanal D. Și-a provocat urmăritorii să ghicească titlul producției.
30.03.2022 | 18:55
Dan Negru a oferit primele indicii despre numele emisiunii sale de la Kanal D Are un titlu format din doua cuvinte
Dan Negru a oferit indicii despre numele emisiunii sale de la Kanal D. Foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

După plecarea sa surprinzătoare de la Antena 1, Dan Negru a anunțat că, la Kanal D, va prezenta un quiz-show. Castingul a avut loc în luna februarie a acestui an și toți oamenii care se bazează pe cunoștințele lor generale au fost invitați să se înscrie. Acum, „regele audiențelor” a oferit primele indicii despre numele pe care îl va avea noua lui emisiune.

Dan Negru, indicii despre numele show-ului de la Kanal D. Este format din două cuvinte

Printr-un videoclip publicat pe canalul de YouTube al televiziunii Kanal D, Dan Negru a lansat și un concurs. Moderatorul îi provoacă pe toți cei care îl îndrăgesc să ghicească numele noii sale emisiuni. Le-a oferit acestora și primele indicii. Titlul producției este format din două cuvinte.

ADVERTISEMENT

„Cel mai simplu și ușor de înțeles quiz-show din istoria televiziunii mondiale are un titlu format din două cuvinte. Primul cuvânt e format din cinci litere.

Atenție la definiție- activitate distractivă în care pot fi implicate una sau mai multe persoane, copii sau adulți.”, a dezvăluit Dan Negru.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul prezentator a continuat apoi cu detaliile despre cel de-al doilea cuvânt care formează numele emisiunii sale de la Kanal D. Acesta este compus din 10 litere.

„Al doilea cuvânt este compus din zece litere și, atenție la definiție. Gândurile, ideile noastre transformate în vorbe, devin?

ADVERTISEMENT

Dacă știi răspunsul corect, lasă un comentariu aici și poți să câștigi un premiu. În curând, te lăsăm fără cuvinte.”, a completat Dan Negru.

Fanii au reacționat imediat și au venit cu propuneri

Fanii au reacționar rapid în secțiunea de comentarii. Multe dintre persoanele care au răspuns chemării prezentatorului au intuit că numele emisiunii lui Dan Negru este Jocul cuvintelor.

ADVERTISEMENT

Până în acest moment, noua vedetă Kanal D nu a confirmat sau infirmat presupunerile celor care au comentat. De asemenea, încă nu a fost anunțată o dată oficială de lansare.

Ce spune Dan Negru despre emisiunea pe care o va modera?

În luna februarie a acestui an, Dan Negru afirma că își dorește să aducă în România cel mai spectaculos show de cultură generală din istoria televiziunii.

„Asta e pariul meu la Kanal D: oamenii smart care-și pot arăta mintea la televizor. Pe ei marile tv generaliste i-au ocolit. Concursul creierelor e pariul pe care-l punem in televiziune, la Kanal D.”, spunea Dan Negru la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT