ADVERTISEMENT
Life

Dan Negru, amintire emoționantă despre întâlnirea cu Regele Mihai. Fotografia unicat postată pe Instagram

Autor: Andreea Stanaringa | 23.12.2020 | 22:04
Dan Negru, amintire emoționantă despre întâlnirea cu Regele Mihai. Fotografia unicat postată pe Instagram
Dan Negru, amintire emoționantă despre întâlnirea cu Regele Mihai. Fotografia unicat postată pe Instagram. Sursa foto: Facebook

Dan Negru a postat o fotografie unicat pe contul de Instagram, în care și-a amintit despre întâlnirea cu Regele Mihai. Prezentatorul de la Antena 1 a avut ocazia să-l vadă pe fostul monarh și s-a fotografiat alături de acesta lângă bradul de Crăciun. 

ADVERTISEMENT

Dan Negru își amintește cu mândrie de acest moment special, care va rămâne întipărit în mintea sa pentru totdeauna.

Realizatorul celebrului Revelion al vedetelor are o legătură strânsă cu istoria României, astfel că această amintire de Crăciun este foarte importantă pentru el.

ADVERTISEMENT

Dan Negru, amintire emoționantă despre întâlnirea cu Regele Mihai. Fotografia unicat postată pe Instagram

Dan Negru i-a surprins pe fani cu o fotografie de colecție pe Instagram. Prezentatorul de la Antena 1 a avut ocazia să-l întâlnească pe Regele Mihai cu mulți ani în urmă și are grijă să păstreze intactă o fotografie cu fostul monarh al României.

Nu este prima dată când Dan Negru își amintește despre această întâlnire, care a fost cu toată familia regală, având o fotografie „de grup”. Moderatorul celui mai urmărit Revelion a postat, de data aceasta, o imagine cu fostul monarh lângă bradul de Crăciun.

ADVERTISEMENT

„Pe biroul lui Valeriu Lazarov stătea o fotografie cu el și Regele Spaniei lângă un brad de Crăciun.
Juan Carlos era imbrăcat lejer și atunci am aflat că valoarea unei fotografii făcută lângă intimitatea bradului de Crăciun e mult mai valoroasă ca amintire.
De un Crăciun la Castelul Săvârșin i-am povestit asta Regelui Mihai.
A zâmbit, ne-am așezat lângă brad și am rămas cu amintirea asta de Crăciun”, a scris Dan Negru pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dan Negru (@negru_dan)


Postarea a strâns deja peste 3.000 de aprecieri la aproape două ore de la postare și zeci de reacții pozitive din partea fanilor, care l-au felicitat pentru această fotografie demnă de păstrat o viață întreagă. „O fotografie de o deosebită valoare istorică! Document pe care îl veți lăsa moștenire copiilor”, i-a scris unul dintre urmăritori lui Dan Negru.

ADVERTISEMENT

După moartea Regelui Mihai (5 decembrie 2017, Aubonne, Elveția), celebrul prezentator a vorbit despre această întâlnire și despre discuția pe care a avut-o cu fostul monarh și cu întreaga familie regală.

„Demult, la Castelul Săvârșin, am avut șansa să povestesc cu Majestatea Sa despre pasiunea lui, mașinile. Pe atunci conducea un Citroën franțuzesesc dar încă mai credea că nemții fac cele mai trainice mașini. Un ofițer de pază mi-a povestit apoi despre abilitatea cu care regele încă mai șofa la viteze amețitoare. După ce am făcut fotografia de mai jos în care apare toată familia regală, regina Ana a zâmbit aristocratic spunând: ‘s-o păstrați, suntem toți aici’”, spunea Dan Negru, potrivit dcnews.ro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!