Sport

Dan Negru, amintiri de neuitat cu Dan Petrescu, campion al cincilea an la rând cu CFR Cluj. Poza haioasă în care a fost imortalizat antrenorul

Dan Petrescu nu a fost dintotdeauna omul sobru de azi. Pe vremea când încă activa în Premier League, realizatorul TV Dan Negru l-a adus într-o postură inedită, în care e aproape imposibil să-l mai vedem vreodată.
16.05.2022 | 14:40
Dan Negru amintiri de neuitat cu Dan Petrescu campion al cincilea an la rand cu CFR Cluj Poza haioasa in care a fost imortalizat antrenorul
Realizatorul TV Dan Negru a rememorat un moment în care antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu, a apărut în show-ul său într-o postură inedită. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Câștigarea celui de-al cincilea titlu consecutiv de campion al României a scos de la ”sertar” amintiri în care Dan Petrescu apare în situații în care, azi, e aproape imposibil să mai fie surprins.

Dan Petrescu, îmbrăcat în albinuță cu un ac (înfipt)… la purtător

Vi-l imaginați pe Dan Petrescu îmbrăcat în albinuță, cu un ac înfipt în fund, participând la o emisiune de divertisment? Așa ceva pare greu de crezut că s-ar fi putut întâmpla vreodată.

ADVERTISEMENT

Și totuși, realizatorul TV Dan Negru, a rememorat un astfel de episod, imediat după ce tehnicianul CFR-ului s-a încununat pentru a cincea oară la rând campion în Casa Pariurilor Liga 1.

”Dan Petrescu a luat campionatul aseară cu Clujul. Am o amintirea frumoasă cu Dan. Are vreo 20 de ani amintirea… Pe când juca în Anglia l-am invitat într-un show de-al meu unde trebuia să se îmbrace în albinuță și să-și înfigă în fund un ac cu care sa spargă baloane.

ADVERTISEMENT

Juca în Premier League, la Southampton, abia plecat de la Chelsea (Dan Petrescu a evoluat la Southampton în sezonul 2001/2002 – n.r.), așa că m-a refuzat elegant. După două zile însă m-a sunat: «Vin Dane, că îi place Rebeccăi».

Fetița lui, Rebecca, era pe atunci fana emisiunii mele și voia neapărat să-l vadă pe tatăl ei în show. Era bucuria fetei și tatăl i-a făcut pe plac. Dan Petrescu, starul din Premier League, s-a îmbrăcat în albinuță deși știa că poza putea să facă deliciul presei de can-can din Anglia.

ADVERTISEMENT

Însă pentru Dan a contat doar bucuria fetiței lui. E dulce povara amintirilor.
Încă am fotografia de atunci”, a scris îndrăgitul realizator TV, într-o postare pe contul personal de Facebook.

În prezent o astfel de imagine nu ar mai putea fi surprinsă. Dan Petrescu este recunoscut pentru sobrietatea lui și pentru faptul că arareori face sau răspunde la vreo glumă.

ADVERTISEMENT

Azi, discursurile tehnicianului care a cucerit duminică al cincilea trofeu de campion al României cu CFR Cluj stârnesc cel mai adesea indignarea jurnaliștilor și a specialiștilor din fotbal, pentru modul în care antrenorul prezintă în tablouri apocaliptice adversarele echipei sale.

ADVERTISEMENT