Life

”E ultimul an în care prezint”. Anunțul făcut de Dan Negru înainte de Revelionul de la Antena 1

Dan Negru, cunoscut ca „Regele audiențelor”, face un anunț neașteptat cu doar câteva zile înainte de Revelionul de la Antena 1. Moderatorul a dezvăluit ce are de gând să facă cu viitoarele emisiuni de la Antena 1.
29.12.2021 | 23:05
E ultimul an in care prezint Anuntul facut de Dan Negru inainte de Revelionul de la Antena 1
Dan Negru, anunț important legat de Revelionul cu măști de la Antena 1: ”E datoria mea morală”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul a făcut un anunț important înainte de Revelionul de la Antena 1, precizând că este ultimul an când este la cârma unui reality show care are la bază vedete ascunse în spatele măștilor.

Vedeta a scos la iveală și de unde a pornit ideea cu persoanele publice ghicite de cei din fața micilor ecrane, dând-o exemplu pe regretata Simona Patraulea.

ADVERTISEMENT

Este vorba de prezentatoarea emisiunii „Floarea din grădină”, de la TVR. Omul de radio și de televiziune s-a stins din viață la vârsta de 87 de ani, în anul 2018.

Dan Negru, anunț important legat de Revelionul cu măști de la Antena 1: ”E datoria mea morală”

„E ultimul an în care prezint showul cu măști! Am făcut zeci de revelioane fără măști și în următoarele mele revelioane renunț la măști. Ideea de vedete mascate ghicite de public e o invenție a TVR din anii ’70-’80.

ADVERTISEMENT

«Cu mască, Fără mască» se numea programul și era prezentat de Simona Patraulea care a murit în 2018 la 87 de ani. Astăzi formatul cu vedete mascate, «Scena Misterelor» care, recunosc, a copiat «Cu Mască/Fără Mască» al TVR-ului, e vândut și în Ungaria.

Nu știu dacă statul român, reprezentat de TVR, are vreun câștig din tranzacție și nici nu știu dacă TVR, ca orice fabrică de stat, a știut să-și păstreze patrimoniul și să-și valorifice ideile. Nu prea cred…

ADVERTISEMENT

În prezentarea showului cu măști din Ungaria se spune că e «un concurs bazat pe franciza Masked Singer care provine din versiunea romanescă». Masked Singer e și el un format sud coreean, lansat în 2015 cu aceeași idee la bază, vedete mascate.

E datoria mea morală să spun că ideea măștilor e din România anilor ’80 când se numea «Cu Mască, Fără Mască». E mai bine să eșuezi în condiții onorabile decât să reușești prin fraudă!”, este anunțul făcut de Dan Negru în social media.

ADVERTISEMENT

Dan Negru: ”Eu am fost doar trecător prin acest format”

Celebrul prezentator de la Antena 1 menționează faptul că i-ar plăcea să rămână în amintirea oamenilor regretata moderatoare Simona Patraulea, una dintre cele mai îndrăgite vedete de la TVR.

ADVERTISEMENT

Realizator de emisiuni radio şi televiziune, şi-a făcut debutul alături de Valeriu Lazarov la prima ediție a „Cerbului de aur”. Cunoscuta moderatoare a avut o carieră de 30 de ani.

„Am revigorat ideea după 40 ani, în 2012 și anul ăsta o prezint pentru ultima dată.
Și dacă peste alți 40 de ani, prin 2060, când eu n-o să mai fiu pe aici și altcineva o să reia ideea, va fi onorabil să-i reamintească numele celei care a avut-o încă din anii’ ’70: Simona Patraulea.

Eu am fost doar un trecător prin acest format… Spun toate astea pentru că eu cred că elitele morale trebuie să fie mai valoroase decât cele intelectuale”, a mai scris Dan Negru pe rețelele de socializare.