Life

Dan Negru, atac la adresa televiziunilor din România. Antena 1 e pe listă! Mesajul dramatic postat de prezentator

28.07.2020 | 12:00
Dan Negru atac la adresa televiziunilor din Romania Antena 1 e pe lista Mesajul dramatic postat de prezentator
ADVERTISEMENT

Dan Negru este unul dintre cei mai iubiți prezentatori români, un fel de Jimmy Fallon sau David Letterman al României. Succesul lui la tv este datorat carismei și felului său natural de a se expune în fața micului ecran.

Cu toate că prezintă de 20 de ani la Antena 1, moderatorul tv a scris un mesaj destinat tuturor televiziunilor din România, incluse sunt și cele din trustul Intact.

ADVERTISEMENT

Dezamăgit de modul de operare al colegilor de breaslă, prezentatorul tv a mărturisit că este dezamăgit că nimeni nu a preluat un interviu care în străinătate a fost de mare succes.

Dan Negru, atac la televiziunile din România

Cunoscut pentru profesionalismul lui, Dan Negru este cu adevărat pasionat de jurnalism și în special de televiziune. Drept dovadă stau emisiunile pe care le-a prezentat și audiența mare pe care a înregistrat-o de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul tv este renumit pentru revelioanele pe care le pregătește an de an pentru telespectatori, care rămân în fața televizorului doar pentru a vedea ce surprize le pregătește.

Dan Negru a scris pe Facebook un mesaj pentru televiziuni
Dan Negru a comentat în stilul caracteristic clipul cu băiețelul care a murit de leucemie

Un interviu luat de o măicuță unui băiat bolnav de leucemie a fost difuzat de nenumărate ori de presa din străinătate, însă în România nu a fost dat publicității niciodată. Din cauza acestui fapt, Dan Negru este supărat și oarecum dezamăgit de colegii de breaslă.

ADVERTISEMENT

„ Unul dintre cele mai populare interviuri din istorie a fost făcut de o călugăriță, Francis Dominica cu Garvan Byrne, un copil de 11 ani aflat în stadiul terminal de leucemie. Garvan a murit în 1985 dar interviul e redifuzat mereu de marile televiziuni ale lumii. În aprilie, în plină carantină americană, ABC l-a redifuzat în prime-time. Nicio televziune românescă nu l-a difuzat vreodată!”, a scris prezentatorul tv.

Rupe audiențele de Revelion

Originar din Timișoara, unde a și terminat Jurnalismul, Dan Negru a fost inclus în “Top Host European Broadcast, după ce a prezentat simultan formate internaționale de succes în două țări diferite, România și Republica Moldova.

ADVERTISEMENT

De alfel, Dan Negru este singurul moderator european de televiziune care a prezentat 20 ani consecutiv revelioane televizate, toate lider de audiență, conform studiilor de audiență oficiale.

Regele Audiențelor a realizat show-uri cu un impact puternic asupra publicului,  încât Fac revelionul cu Negru a devenit o exprimare populară pentru cei care petrec noaptea dintre ani acasă, la televizor.

ADVERTISEMENT
Tags: