Dan Negru: “Am bătut la uşile tuturor preşedinţilor. M-au refuzat toţi!”

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
02/01/2016, 17:26
Dan Negru: “Am bătut la uşile tuturor preşedinţilor. M-au refuzat toţi!”

Prezentatorul Dan Negru remarcă marea diferenţă dintre preşedinţii României, care se exprimă scorţos la televiziunile de nişă, şi preşedintele SUA, Barack Obama, care a fost în stare să vorbească chiar şi despre lenjeria sa intimă.

“Am bătut la uşile tuturor preşedinţilor români încercând să-i aduc în show-uri de divertisment. M-au refuzat toţi! Obama a vorbit despre lenjeria lui intimă în show-ul online al lui Seinfield. Ştiu, eu nu sunt Seinfield, dar nici ei nu sunt Obama. Politicienii români sunt tăntălăi şi anacronici, habar n-au să folosească programele populare de televiziune, preferand nişele de ştiri. Una e să-ţi umanizezi mutra la 40% audienţă (cât a făcut Revelionul ieri) şi alta e să fii scorţos la o masă de talk-show pe 2-5% audienţă, media talk-show-urilor politice din România. Obama a explicat într-un show de divertisment, pe înţelesul tuturor, că esenţa democraţiei e schimbarea puterii”, a scris Dan Negru.

Sursă: www.dcnews.ro

Ştirea MOMENTULUI

UEFA a deschis anchetă după meciul FCSB – Hajduk Split. Ce acuzaţii aduce forul european şi ce riscă FCSB

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×