Life
notix pixel id

Dan Negru confirmă Revelionul 2022 de la Antena 1. Ce a dezvăluit prezentatorul

Dan Negru este întrebat tot mai des în ultima perioadă dacă va apărea pe sticlă în noaptea dintre ani.
27.10.2021 | 12:04
Dan Negru confirmă Revelionul 2022 de la Antena 1. Ce a dezvăluit prezentatorul
Dan Negru confirmă Revelionul 2022 de la Antena 1. Ce a dezvăluit prezentatorul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Antena 1 a confirmat Revelionul 2022, chiar dacă situația pandemiei de coronavirus este una incertă în momentul de față.

Renumitul moderator a făcut câteva dezvăluiri despre show-ul dintre ani, precizând că deja oamenii din producție au început să dea telefoane.

Dan Negru a subliniat faptul că au fost sunați mai mulți artiști, în prezent punându-se la punct ultimele detalii pentru filmările Revelionului 2022.

ADVERTISEMENT

Dan Negru, din nou pe sticlă în noaptea dintre ani. Ce a confirmat

„Pot să confirm faptul că se face al 22-lea Revelion! E complicat pentru că trebuie să vedem de pe o zi pe alta ce se întâmplă.

Dar am decis ca Revelionul lui Negru să se facă și anul acesta. Am și văzut că au început deja să se viralizeze meme-urile despre asta. 

ADVERTISEMENT

Am sunat la primii oameni, dar depindem foarte mult de tot ce se întâmplă cu regulile acestea sanitare.

Și, pentru că e ticsit online-ul de întrebarea: «Ce faceți de Revelion?», pot s-o confirm: «Hai tot cu mine și a 22-a oară!»”, a declarat Dan Negru pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Dan Negru vrea să-i dea pe spate pe telespectatori cu Revelionul 2022

În plus, vedeta promite momente speciale în noaptea dintre ani, unde vor apărea pe scenă și câțiva artiști de renume internațional, fără a da prea mult din casă.

Prezentatorul face Revelionul la Antena 1 de peste două decenii, anul acesta dorindu-și să depășească audiențele de la BBC, după ce anul acesta emisiunea s-a clasat pe locul 2 în Europa.

ADVERTISEMENT

„Încercăm următoarea chestie: anul trecut, Revelionul acesta, a fost al doilea din Europa ca audiență după BBC, așa că miza pe care mi-am pus-o anul acesta e să-i bat pe englezi.

Da, deci, target-ul pe care mi l-am pus este să fim peste BBC”, a completat Dan Negru, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT

Celebrul moderator este la cârma Revelionului de la Antena 1 de fix 22 de ani, oamenii fiind cu ochii pe el în noaptea dintre ani în număr foarte mare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri