Life

Dan Negru critică absența concursurilor de cultură generală de la TV: ”Lipsa de curaj a unor șefi mediocri de televiziuni”

Dan Negru, critici la adresa patronilor de televiziuni din cauza faptului că nu au curaj să introducă în grile concursuri de cultură generală. Ce spune despre noua sa emisiune.
02.09.2022 | 08:54
Dan Negru critica absenta concursurilor de cultura generala de la TV Lipsa de curaj a unor sefi mediocri de televiziuni
Dan Negru critică lipsa concursurilor de cultură generală. Foto: colaj Fanatik / Instagram / Jocul cuvintelor
ADVERTISEMENT

Dan Negru a vorbit despre noul său show de la Kanal D, numit Tu urmezi. Iată ce critici a adus Dan Negru celorlalte televiziuni.

Dan Negru critică lipsa concursurilor de cultură generală

Dan Negru a criticat lipsa concursurilor de cultură generală de la televizor și a vorbit despre noul său show, Tu urmezi, care începe din septembrie.

ADVERTISEMENT

Conform lui Dan Negru, este o dovadă de curaj faptul că la Kanal D va începe emisiunea Tu urmezi, mai ales pentru că piața TV promovează altfel de modele, dând exemplul celor care au făcut școală puțină și tot au reușit să facă avere.

„E un curaj să aduci un show cu întrebări de cultură generală pe o piață TV care promovează o tânără care se laudă că are doar 8 clase și că așa a reușit în viață.

ADVERTISEMENT

Așa e, Jocul cuvintelor sau Tu urmezi! sunt curajoase și inovatoare. Dar nu de puține ori eu am reușit să creez modele de urmat în televiziune”, a spus Dan Negru pentru Viva.

Cine este de vină pentru lipsa concursurilor de cultură generală, conform lui Dan Negru

Prezentatorul de la Kanal D i-a criticat pe patronii de televiziuni pentru faptul că dau vina pe oamenii de acasă pentru lipsa de concursuri de cultură generală – spunând că preferă subcultura – de teama de a nu încerca ceva nou și să eșueze.

ADVERTISEMENT

În „lumea civilizată a televiziunii” concursurile de cultură generală sunt foarte dese, dar acestea lipsesc cu desăvârșire în țara noastră, spune vedeta TV.

Dan Negru a dat vina pe „șefii mediocri” din televiziuni, cărora le este teamă să încerce astfel de formate, preferând „clasicele” care dau audiențe.

ADVERTISEMENT

Faptul că publicul se bucură de show-urile de tip quiz a fost deja dovedit de succesul pe care l-a avut Dan Negru cu Jocul cuvintelor, după cum a spus chiar el.

„Lumea civilizată a televiziunii e plină de concursuri de cultură generală. În România lipsesc și nu cred deloc că e o conspirație, cred doar că e lipsa de curaj a unor șefi mediocri de televiziuni”, a mai spus acesta.

ADVERTISEMENT
Tags: