Life

Dan Negru dă o nouă lovitură la Kanal D! Ce emisiune va prezenta din toamnă: „O să vedeți ce părea de necrezut”

Dan Negru va prezenta o nouă emisiune la Kanal D, din toamnă! După succesul înregistrat de „Jocul cuvintelor”, prezentatorul va fi amfitrionul unui nou format care se vrea de succes!
04.07.2022 | 14:40
Dan Negru da o noua lovitura la Kanal D Ce emisiune va prezenta din toamna O sa vedeti ce parea de necrezut
Dan Negru, în platoul emisiunii „Jocul cuvintelor” de la Kanal D. Foto: Youtube Kanal D
ADVERTISEMENT

Dan Negru a devenit, în doar câteva luni, vedeta principală de la Kanal D! Șeful Revelioanelor de altădată a reușit să demonstreze că poate să aibă succes cu absolut orice format de televiziune.

Dan Negru, o nouă emisiune la Kanal D, din toamnă!

De altfel, dacă privim spre anii săi în TV, o să remarcăm emisiuni care  nu au nicio legătură una cu cealaltă. „Ciao, Darwin!”, „Te pui cu blondele?”, „Next star” sunt doar câteva exemple.

ADVERTISEMENT

Pregătirile pentru noua emisiune de la Kanal D au început deja, Dan Negru devenind astfel locomotiva postului. Show-ul se numește „Tu urmezi” și îmbină cunoștințele de cultură generală cu divertismentul.

Formatul este unul destul de cunoscut în străinătate, mai ales în Italia, acolo unde a făcut furori.

ADVERTISEMENT

Show-ul a apărut pentru prima oară în Italia, în anul 2013, la Canale 5, principalul post generalist, cel care realizează o serie de reality-show-uri de succes precum Big Brother („Grande Fratello”).

Formatul a fost achiziționat de mai multe țări precum Spania, Ungaria, Polonia, Albania, Canada sau Brazilia, iar acum va poposi și în țară noastră, pentru întâia oară.

ADVERTISEMENT

„O să vedeți ceva ce până acum părea de necrezut”

„Pentru prima dată în România o să vedeţi ceva ce până acum părea de necrezut: oameni aşteptând la coadă la cultură generală. Marele anunţ pe care vrem să-l facem e că astfel de oameni există în România şi că o să-i vedeţi la televizor, la Kanal D”, a declarat Dan Negru.

În ce constă această producție? „Tu urmezi” e, de fapt, un game-show în care concurenții stau la coadă, pe o scenă. Aceștia răspund unul câte unul întrebărilor de cultură generală. Evident, totul se produce contracronometru.

ADVERTISEMENT

Conform regulamentului, fiecare concurent e obligat să răspundă corect la minimum 4 întrebări. Dacă răspunsul la două dintre acestea este unul greșit, atunci se trece la următorul.

„De-a lungul desfăşurării concursului apar tot felul de provocări pentru concurenţi, acestea punându-le la încercare cunoştinţele, perspicacitatea şi viteza de reacţie”, transmit producătorii de la Kanal D.

 

 

 

ADVERTISEMENT