Life

Dan Negru, declarații uluitoare pe Instagram. Cum putea să cumpere Pro TV

11.01.2021 | 09:52
Dan Negru declaratii uluitoare pe Instagram Cum putea sa cumpere Pro TV
ADVERTISEMENT

Dan Negru a oferit câteva declarații uluitoare despre cum ar fi putut să fie proprietarul posturilor Antena 1, Pro TV și Kanal D, cu banii câștigați din teeviziune, dacă nu i-ar fi fost teamă în urmă cu un deceniu.

În urmă cu zece ani, Dan Negru era prezentatorul celebrei emisiuni „Te pui cu blondele”, care a adus audiențe uriașe pentru Antena 1. Vedeta a spus că numai banii pe care i-a adus această emisiune ar fi fost suficienți ca să dețină trei posturi de televiziune.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles, îndrăgitul prezentator a glumit și a adus în discuție problema Bitcoin-ului, moneda electronică ce valorează câteva zeci de mii de dolari, plus alte criptomonede care au fost scoase din uz.

Dan Negru, declarații uluitoare pe Instagram. Cum putea să cumpere Pro TV

Dan Negru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV, având o carieră de peste două decenii numai la Antena 1. Prezență activă pe Instagram, moderatorul emisiunii „Next Star” le-a dezvăluit urmăritorilor cum ar fi putut deveni patronul a trei posturi de televiziune în urmă cu zece ani, dacă nu ar fi fost „blond și fricos”.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul a mărturisit că banii obținuți din show-ul „Te pui cu blondele” ar fi fost suficienți pentru a cumpăra un Bitcoin, moneda electronică ce valorează o avere.

Cu umorul său caracteristic, Dan Negru a glumit și a tras un semnal de alarmă cu privire la situația criptomonedelor care au fost retrase din uz, multe afaceri suferind din această cauză.

ADVERTISEMENT

Am fost la un pas să cumpăr ProTv, Antena și Kanal D ? cu tot cu Esca, Stoiceasca și Süleyman. Asta dacă prin 2010 cu banii câștigați din “Te pui cu Blondele” aș fi cumpărat Bitcoin.
Dar am fost blond și fricos.

În 2010 un Bitcoin valora 30 de cenți. Azi a sărit de 40 mii de euro. JP Morgan și alți barosani spun că valoarea reală e juma de milon și că acușica va ajunge la 150 mii. Tot blond și fricos rămân. N-am curaj. Marketingul criptomonedele arată partea însorită a poveștii.

ADVERTISEMENT

Vă arăt însă și un site cu criptomonedele moarte in care mulți și-au pus speranțe și economii și au rămas cu buzele umflate.
https://www.coinopsy.com/dead-coins/

Bitcoin e ca vaccinul, fiecare cum crede.
Cu un pic de curaj, azi eram patronu’ lu’ Esca. ?”, a scris prezentatorul pe contul de Instagram.

Dan Negru despre Bitcoin
Dan Negru despre Bitcoin. Sursa foto: Instagram

Dan Negru a spart audiențele cu Revelionul 2021

Dan Negru a înregistrat un record cu ediția de Revelion din acest an, fiind pe primul loc, depășind Pro TV, Kanal D și România TV. Însă cea mai mare reușită este audiența la nivel european a programului de Anul Nou.

Revelionul Starurilor 2021 s-a clasat pe locul doi în topul audiențelor din Europa și doar britanicii de la BBC l-au depășit, conform paginademedia.ro.

Ce-i drept, programul lui Dan Negru a durat cel mai mult, aproape șase ore, de la ora 22 până la 4 dimineața. Vârful a fost la ora 23:05, moment în care se uitau 3,57 de milioane de români, adică 20,3 rating și 41,3 cota de piață, potrivit sursei menționate.

ADVERTISEMENT