Life

Dan Negru, despre educația copiilor. Ce spune despre modelele urmate de tinerii de azi

Dan Negru are doi copii alături de soția sa, Codruța, ambii primind o educație strictă din partea părinților. Bogdan și Dara au program în privința internetului.
30.04.2022 | 22:06
Dan Negru despre educatia copiilor Ce spune despre modelele urmate de tinerii de azi
Dan Negru, strict în educația copiiilor. Programul impus de soția prezentatorului de la Kanal D. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Kanal D a vorbit despre educația copiilor, dar și care este părerea sa despre modelele urmate de tinerii din ziua de azi. Vedeta a mărturisit că cei mici nu se uită la televizior și nu cunosc persoanele publice.

Dan Negru, strict în educația copiiilor. Programul impus de soția prezentatorului de la Kanal D

Dan Negru recunoaște că partenera sa de viață este mai strictă decât el în privința copiilor, care au un program bine stabilit legat de rețelele de socializare și Internet. Cei doi au un orar fix, de la care nu se abat.

ADVERTISEMENT

„Mi-e frică cu asta, că trebuie să-i ții, să-i dirijezi. Știi ce noroc am cu cei mici ai mei? Nu se uită deloc la televizor. N-au model pe tv. La noi în casă mai vin oamenii, colegi de-ai mei, iar copiii nu-i cunosc. Se uită, nu îi știu.

În schimb, stau pe online. Au program, le-a pus nevastă-mea timp, durată. O oră știu că are voie cea mare și cel mic jumătate de oră. Și apoi îi controlează. Eu sunt cel care le mai dau drumul așa din când în când, le mai dau drumul de la parolă.

ADVERTISEMENT

Să știi că e complicat asta cu modelele că nu prea știi de unde să-ți mai iei modele în ziua de azi. Televiziunea… nu vezi că nu prea mai oferă nimic, înainte mai construia oameni, mai construia vedete chiar”, a spus Dan Negru într-un interviu pentru ciao.ro.

Dan Negru, de la emisiuni cu vedete la oameni simpli

În altă ordine de idei, celebrul moderator și-a amintit de emisiunile pe care le filma alături de vedete, în prezent show-urile sale concentrându-se pe interacțiunea cu oameni simpli, dar cu o vastă cultură generală.

ADVERTISEMENT

„Eu făceam, îmi amintesc, show-uri, îi aveam invitați pe Stela Popescu, pe Beligan, pe Piersic… acum, emisia asta, Jocul Cuvintelor, o fac cu oameni simpli. Știi de ce? Nu mai am pe cine să mai chem. Nu zic cu nostalgie.

Îl aduceam pe Piersic și povestea jumătate de oră. Făceam emisiuni de genul acesta, quiz cu Vadim. Mamăăă! Avea atât de multe povești! Îl întrebam, de exemplu, pe Vadim «Cine a inventat avionul cu reacție».

ADVERTISEMENT

Și el îmi spunea: «m-am întâlnit cu Henry Coandă în o mie». Acum e mai complicat să mai găsești…”, a completat Dan Negru, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT