News

Dan Negru, dezvăluire despre infectarea cu COVID-19 în rândul vedetelor: ”Fiecare cu virusul lui”

22.07.2020 | 10:51
Dan Negru dezvaluire despre infectarea cu COVID19 in randul vedetelor Fiecare cu virusul lui
ADVERTISEMENT

Cel mai„fierbinte” subiect au ultimelor zile, infectarea Andreei Esca cu COVID-19, nu a fost trecut cu vederea nici de rivalii de la Antena 1. Celebrul prezentator Dan Negru se numără printre vedetele care au vorbit despre cazul știristei de la Pro TV, în condițiile în care Antena 1 nu a spus nimic despre vedeta postului concurent.

Realizatorul „Next Star” susține că pandemia de coronavirus a fost cu exclusivități, Pro TV și Antena 1 având mai multe cazuri COVID-19, însă fiecare post de televiziune a avut propriul „virus, netransmisibil”. În plus, vedeta spune că toți jurnaliștii din breaslă au o mentalitate învechită.

ADVERTISEMENT

Dan Negru este de părere că el, Andreea Esca și Teo Trandafir nu vor putea fi văzuți niciodată împreună pe micile ecrane, în condițiile în care americani au reușit să facă un teledon transmis de 3 televiziune diferite. Este vorba de prezentatorii Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel și Stephen Colbert.

Prezentatorul Dan Negru, declarație după cazul Andreei Esca

„Statistic, virusu’ a fost cu exclusivități! Așa cum ProTV n-a vorbit cu sau despre infectații Antenei, nici Antena n-a vorbit cu sau despre infectații Pro-ului ?

ADVERTISEMENT

Fiecare cu virusu’ lui, netransmisibil de la o televiziune la alta. Noi toți în breaslă avem mentalitate de anii ’90. Noi încă lipim sigla laptopului cu scotch la tv. ???

Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel și Stephen Colbert au prezentat împreună un teledon COVID difuzat simultan pe cele trei mari tv americane. Eu cu Esca și cu Teo n-am putea să stăm niciodată împreună.

ADVERTISEMENT

Și tot statistic, vedetele infectate despre care s-a vorbit cel mai mult în România au fost alea care au avut contracte cu televiziunile românești. ?

Dar Grigore Moisil a explicat cel mai bine statistica: «dacă pui o fesă pe o plită încinsă și o fesă pe un bloc de gheață, media e bună, dar în realitate, e vai de fundul tău!»???”, a scris renumitul prezentator de la Antena 1 pe pagina sa de Facebook, în urmă cu puțin timp. 

ADVERTISEMENT

Andreea Esca s-a vindecat după ce s-a infectat cu noul tip de coronavirus, primii din familia sa care au prezentat simptome fiind soțul, Alexandre Eram, și fiul lor, Aris. Cât despre sursa infectării cu COVID-19, vedeta Pro TV spune că nu știe dacă este petrecerea din stațiunea Olimp sau momentul luării virusului a fost altul.

Statistic, virusu' a fost cu exclusivități !Așa cum ProTV n-a vorbit cu sau despre infectații Antenei, nici Antena n-a…

Posted by Dan Negru on Tuesday, July 21, 2020

 

ADVERTISEMENT