Life

Dan Negru, dezvăluiri despre banii pe care îi dă copiilor: „O să fiu cu frână de mână”

Dan Negru a vorbit despre banii pe care li-i dă copiilor săi. Prezentatorul de la Kanal D a spus că aceștia încă nu au ajuns să îi ceară bani, dar a dezvăluit ce atitudine va avea când se va întâmpla acest lucru.
05.05.2022 | 13:49
Dan Negru dezvaluiri despre banii pe care ii da copiilor O sa fiu cu frana de mana
Dan Negru, dezvăluiri despre banii pe care îi dă copiilor. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dan Negru a vorbit despre banii de buzunar ai copiilor săi. Prezentatorul de la Kanal D a mărturisit că nu va fi cu dare de mână.

Dan Negru nu le dă încă banii copiilor

Prezentatorul de la emisiunea Jocul Cuvintelor de la Kanal D a mărturisit că cei doi copii ai săi încă nu au început să îi ceară bani pentru diverse lucruri.

ADVERTISEMENT

Totuși, acesta a explicat că atunci când se va întâmpla acest lucru, și copiii lui îi vor cere bani, va fi foarte cumpătat.

De asemenea, Dan Negru a dezvăluit că probabil soția lui, care este de profesie medic stomatolog, va fi cea mai darnică din acest punct de vedere.

ADVERTISEMENT

„N-am ajuns încă să-mi ceară bani. La 10-12 ani încă n-au de astea. Cred că eu o să fiu cu frână de mână la asta cu banii.

Nevastă-mea cred că o să le dea, aici cred că va fi invers”, a spus acesta pentru Ciao.

Care sunt fricile lui Dan Negru. Prezentatorul TV, dezvăluiri

Dan Negru a mărturisit câteva secrete de-ale sale. Prezentatorul de televiziune a dezvăluit de ce îi este frică. Printre temerile acestuia se află și mersul la dentist.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă soția sa este medic stomatolog, prezentatorul a mărturisit că tot îi este frică de dentiști. De asemenea, acesta a spus că are foarte multe oferte de a merge în Turcia să își facă implant de păr.

”Uite, nici păr nu mai am. Mie mi-e frică să mă duc la nevastă-mea cu dinții, darămite la alți medici.

ADVERTISEMENT

Și cu implantul am primit o grămadă de oferte, primesc lunar oferte cu implant de păr. Și mă sună unii de la clinici din Turcia, nu știu de unde au numărul meu, și-mi spun că totul e gratuit, doar să facem poze…

Le spun că nu, că mie mi-e frică și la nevastă-mea să mă duc să-mi scot dinții. N-am treabă cu ridurile, lasă-le că-s bune”, a dezvăluit Dan Negru pentru sursa precizată deja.

ADVERTISEMENT
Tags: