Life

Dan Negru, dezvăluiri despre viața de familie. Care este secretul unui mariaj de 15 ani

12.01.2021 | 15:59
Dan Negru dezvaluiri despre viata de familie Care este secretul unui mariaj de 15 ani
Dan Negru, dezvăluiri despre viața de familie. Care este secretul unui mariaj de 15 ani. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Dan Negru este extrem de discret când vine vorba de familie, însă recent și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri remarcabile despre femeia care l-a cucerit. Prezentatorul a spus cu această ocazie și care este secretul unui mariaj care durează de 15 ani. 

Vedeta și partenera sa de viață, Codruța, apar extrem de rar împreună în spațiul public. De altfel, de-a lungul anilor moderatorul de la Antena 1 a preferat să vorbească mai mult de carieră decât de viața personală, motiv pentru care nu se cunosc prea multe detalii.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat recent revistei VIVA, prezentatorul a dezvăluit cum și-a cunoscut soția, dar și cum a decurs cererea în căsătorie. Dan Negru a lăsat să se înțeleagă că totul a mers absolut normal în povestea lor de dragoste, având numai cuvinte de laudă pentru soția sa.

Dan Negru, detalii despre viața de cuplu. Cum a cunoscut-o pe soția sa, Codruța

De asemenea, Dan Negru consideră că mama copiilor săi este extraordinară, motiv pentru care toate meritele privind creșterea și educarea Darei (11 ani) și a lui Bogdan (8 ani) îi revin numai ei. Cât despre cum și când s-au intersectat drumurilor lor, vedeta a precizat că asta s-a întâmplat în perioada în care locuiau la Timișoara.

ADVERTISEMENT

„E de ajuns să te uiți la noi, ceilalți trei. Copiii sunt, spun mulți, bine crescuți, și ăsta e meritul ei. Și apoi, e de ajuns să te uiți la mine, o haimana pe care Codruța o suportă. 

Ne-am cunoscut acasă, în Timișoara, ea era studentă și cererea în căsătorie a venit firesc, fără gondole în Veneția”, a mărturisit Dan Negru, potrivit sursei menționate anterior.

ADVERTISEMENT

Codruța Negru a absolvit studiile Facultății de Medicină Dentară de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, iar în momentul de față lucrează ca medic stomatolog în cadrul unei clinici private din București.

Fosta gazdă a emisiunii „Te pui cu blondele?” și Codruța s-au căsătorit în anul 2006, după 5 ani de relație, nunta fiind una foarte discretă. Ceremonia a avut loc pe 23 februarie, chiar în ziua în care vedeta a împlinit frumoasa vârstă de 35 de ani.

ADVERTISEMENT

Dan Negru nu a dorit să comenteze prea mult pe marginea uniunii cu aleasa inimii sale, dar a ținut să menționeze faptul că invitații au fost puțini, fiindu-le aproape în acel moment numai rudele. Evenimentul s-a desfășurat în cel mai mare secret, în orașul natal al vedetei, Timișoara.

„Am fost mereu zgârcit cu astfel de detalii. A fost o nuntă extrem de discretă. Am luat în calcul și o variantă extinsă, dar când am vrut să facem o listă a invitaților au ieșit niște sute, așa că ne-am întors la varianta inițială, noi și familia”, a adăugat prezentatorul de la Antena 1.

ADVERTISEMENT