Life

Dan Negru, dezvăluiri emoționante despre regretatul Andrei Gheorghe: ”Îi țin minte vorba asta”

Dan Negru a fost și el pe scenă noaptea trecută la Premiul TVmania 2022. Celebrul prezentator tv a ridicat trofeul pentru ”Cea mai bună emisiune-concurs”.
16.11.2022 | 14:48
Dan Negru dezvaluiri emotionante despre regretatul Andrei Gheorghe Ii tin minte vorba asta
Dan Negru, declarație emoționantă despre regretatul Andrei Gheorghe. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alături de alte vedete celebre din România, Dan Negru a fost și el prezent marți, 15 noiembrie, pe scena de la Teatrul Național I.L. Caragiale” din București.

Dan Negru a primit trofeul pentru ”Cea mai bună emisiune-concurs”

Celebrul prezentator tv a fost premiat cu trofeul pentru ”Cea mai bună emisiune-concurs”, iar cu această ocazie a făcut și câteva declarații emoționante.

ADVERTISEMENT

Urcat pe scenă, Dan Negru a vorbit despre remarca făcută de Dani Oțil, conform căreia televiziunea nu ar mai fi ce a fost odată.

Ulterior, acesta și-a amintit și de bunul său coleg, Andrei Gheorghe, care s-a stins din viață în 2018, în urma unui infarct și a lăsat în urmă o fiică îndurerată.

ADVERTISEMENT

În urmă cu ani buni, Andrei Gheorghe a urcat și el pe scenă și a primit un premiu de la TVMania, iar Dan Negru nu a uitat asta nici până în prezent.

Vedeta a rememorat un eveniment de la Chișinău, la care a fost prezent și Andrei Gheorghe. Încă de pe atunci, regretatul om de televiziune dezvăluia că televiziunea se va schimba curând și nimic nu va mai fi ce a fost.

ADVERTISEMENT

Dan Negru, dezvăluiri emoționante despre Andrei Gheorghe

Iată că asta s-a și dovedit ani de zile mai târziu, spune Dan Negru, care a trecut prin revistă întreaga sa activitate din televiziune din ultimii ani, inclusiv show-urile care l-au făcut celebru.

”Cu niște ani în urmă eram la Chișinău cu domnul Andrei Gheorghe – un om extrem de smart. Aș vrea din când în când să-i amintim pe cei care au construit breasla asta.

ADVERTISEMENT

(…) Și Andrei zicea la un moment dat – făcea, dacă țineți minte, „Lanțul slăbiciunilor” – un super show, smart, așa cum era și Andrei, care nu funcționa pe cifre. Eu la vremea aia plimbam blonde, o scoteam pe Mama Natură, 50 share, cât se făcea pe atunci.

Da, quiz-urile nu erau căutate. Și Andrei, țin minte vorba lui, „Bă, Negrule, o să se rărească idioții și la televizor”. Îi țin minte vorba asta.”, și-a amintit Dan Negru, pe scena la de la Teatrul Național I.L. Caragiale” din București.

Printre altele vedeta de la Kanal D a avut și cuvinte de laudă la adresa altor colegi de breaslă.

Acesta a dezvăluit că atât Cabral, cât și Liviu Vârciu sau Virgil Ianțu fac o treabă deosebită în televiziune și merită întreaga apreciere a publicului.

Menționăm că nu este prima oară când Dan Negru aduce în discuție modul în care televiziunea din România a evoluat. Anterior, vedeta de la Kanal D compara modul în care vedetele mai în vârstă din țara noastră sunt tratate, spre deosebire de cele din străinătate.

ADVERTISEMENT