Life

Dan Negru face haz de necaz cu gândul la Revelion: “După cum merg lucrurile…”

28.10.2020 | 21:29
Dan Negru face haz de necaz cu gandul la Revelion Dupa cum merg lucrurile
ADVERTISEMENT

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România din toate timpurile, acesta menținând un contact permanent cu fanii săi și în mediul virtual prin diverse postări pe rețelele de socializare.

Devenit celebru mai ales datorită Revelioanelor sale renumite, Dan Negru posteaƶă adesea glume ce fac trimitere la emisiunile difuzate în noaptea dintre ani, care au cucerit audiența timp de două decenii.

ADVERTISEMENT

Recent, realizatorul TV a publicat pe Facebook un mesaj în care face haz de necaz referitor la contextul pandemic și la măsurile impuse de autorități, anunțându-i pe internauți să se pregătească pentru celebrele Revelioane petrecute în fața televizorului.

Dan Negru face haz de necaz cu gândul la Revelion: “După cum merg lucrurile…”

Nu este o noutate faptul că Dan Negru obișnuiește să își surprindă fanii de pe rețelele de socializare cu postări comice. Prezentatorul TV a remarcat că este sezonul glumelor despre Revelion, așa că a publicat un mesaj pe Facebook referitor la show-urile pe care le organizează în noaptea dintre ani.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima dată când Dan Negru face o postare în mediul online referitoare la petrecerile de Revelion, iar de data aceasta a stârnit amuzamentul în rândul internauților cu un mesaj prin care îi sfătuiește pe aceștia să nu își mai facă planuri pentru distracție, de vreme ce, din cauza pandemiei și a restricțiilor impuse de autorități, lumea își va petrece noaptea dintre ani în fața televizoarelor.

Dan Negru
Dan Negru face haz de necaz cu gândul la Revelion: “După cum merg lucrurile…”

,,După cum merg lucrurile, Revelionul cu Dan Negru devine aproape o certitudine”, este mesajul acestuia.

ADVERTISEMENT

Reacțiile nu au întârziat să apară, iar Dan Negru le-a răspuns câtorva fani, semn că prezentatorul are o relație foarte apropiată cu susținătorii săi.

,,Eu oricum toți anii i-am făcut cu tine!”, a comentat o fană, căreia Dan Negru i-a replicat, în stilul său caracteristic: ,,Și eu cu tine. Fiecare de-o parte a ecranului”

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Dan Negru s-a bucurat de audiențe record cu emisiunile sale celebre de Revelion, în care invită anual cei mai cunoscuți artiști din România, care îi surprind pe telespectatori cu spectacole incendiare.

Dan Negru este unul dintre cel mai bine plătiți prezentatori TV din țară, acesta încasând aproximativ 135 000 de euro pe sezon, lucru de înțeles, de vreme ce, de mai bine de 20 de ani, a reușit să îi țină pe români lipiți de televizor în noaptea dintre ani.

ADVERTISEMENT
Tags: