Life

Dan Negru face haz de necaz după ce a văzut ofertele pentru Revelion: ”Îmi fac concurență”

13.10.2020 | 19:47
Dan Negru face haz de necaz dupa ce a vazut ofertele pentru Revelion Imi fac concurenta
ADVERTISEMENT

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați prezentatori din România, carisma sa fiind cea care i-a asigurat o carieră de succes în televiziune. Acesta a devenit cunoscut mai ales datorită revelioanelor sale, reușind de 20 de ani să îi țină pe telespectatori cu ochii pe micile ecrane.

Realizatorul TV este o prezență constantă și în mediul online, unde îi surprinde pe internauți cu declarațiile sale ironice, care stârnesc adesea amuzamentul urmăritorilor.

ADVERTISEMENT

Recent, timișoreanul a făcut o postare pe rețelele de socializare referitoare la turismul național și la ofertele de cazare pentru Revelion, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Dan Negru, haz de necaz după ce a văzut prețurile cazărilor din Poiana Brașov pentru Revelion

Dan Negru este o vedetă activă pe rețelele de socializare, unde aduce un zâmbet pe chipul susținătorilor săi prin diverse glume și postări comice. Deși par menite să stârnească amuzamentul, acestea scot în evidență crudul adevăr despre societatea în care trăim, Dan Negru dorind să tragă un semnal de alarmă.

ADVERTISEMENT

Recent, Dan Negru a publicat câteva capturi de pe Booking pe contul său de Instagram cu anumite oferte de cazare din Poiana Brașov, pentru perioada vacanței de Revelion. Costurile piperate l-au surprins pe prezentator, care nu s-a putut abține să nu posteze un mesaj în mediul online.

,,Turismul românesc îmi face concurență de Revelion ?
Am găsit “chilipiruri” la Poiana Brașov din 30 dec până in 3 Ianuarie:
1 apartament , 2 dormitoare pentru 2 adulți : 6162 euro cu reducere de la 7246 euro !

ADVERTISEMENT

Și grăbiti-vă, se dă!
Booking zice că a mai rămas doar o cameră!

6126 de euro in 4 zile însemnă vreo 64 euro/oră.

Am găsit și o garsonieră in centrul orașului Lupeni, ăla care avea minerit cândva.
3000 euro e garsoniera acolo.
Jumate din prețul sejurului din Poiană !

Dormi două nopți in Poiană sau îți cumperi o casă in Lupeni.

Ca despre asta e România: despre amărâții din Lupeni și despre barosanii din Poiana Brașov.” a scris Dan Negru în dreptul postării sale.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Antena 1 a făcut haz de necaz, făcând trimitere la revelioanele organizate de el. Sumele încasate de cazări par să îi facă acestuia concurență, de vreme ce de-a lungul timpului s-a speculat că salariul său depășește 130.000 de euro pe sezon.

De asemenea, apropiații au mărturisit în trecut că Dan Negru este o persoană zgârcită, motiv pentru care nu este de mirare faptul că a fost foarte indignat când a văzut prețurile uriașe pentru câteva nopți petrecute la munte, la sfârșitul anului.

ADVERTISEMENT
Tags: