Life

Dan Negru a primit de la Gheorghe Hagi o lecție valoroasă despre bani: “Zidești o parte din tine”

Dan Negru a mărturisit că niciodată nu a fost interesat de suma de bani pe care o câștigă, chiar dacă este recunoscut drept zgârcitul breslei sale. Și acum își aduce aminte de o discuție purtată cu Gheorghe Hagi.
17.03.2022 | 10:12
Dan Negru a primit de la Gheorghe Hagi o lectie valoroasa despre bani Zidesti o parte din tine
Dan Negru a primit de la Gheorghe Hagi o lecție valoroasă. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de televiziune din România. A fost implicat într-o mulțime de proiecte de succes și mulți s-au întrebat câți bani a câștigat. Chiar dacă spune despre el că este zgârcit, prezentatorul a dezvăluit faptul că niciodată banii nu au fost pe primul loc.

Dan Negru a primit de la Gheorghe Hagi o lecție valoroasă despre bani: “Zidești o parte din tine”

Dan Negru a pus mereu pe primul loc pasiunea pentru ceea ce face și nu banii câștigați, asta chiar dacă este cunoscut drept unul dintre cei mai zgârciți oameni din televiziune. Acesta spune că atunci când ai o pasiune, dar mereu te gândești doar la câți bani poți să câștigi, totul va fi mult mai greu.

ADVERTISEMENT

“Nu banii sunt întrebarea în meseria noastră. Da, ei pot fi răspunsul”, a declarat Dan Negru pentru VIVA.

Cunoscutul om de televiziune nu va uita niciodată o frază spusă de Gheorghe Hagi.

“Mi-a povestit cândva Hagi că ar fi făcut fotbal oricâți bani ar fi câștigat, pentru că era principala lui pasiune. Când faci ceva cu pasiune, zidești o parte din tine. Nu e loc de bani aici.”, a mai spus prezentatorul.

ADVERTISEMENT

Dan Negru știe că este considerat zgârcitul breslei sale și mereu s-a amuzat pe seama glumelor apărute pe acest subiect. Totuși, există ceva în care acesta este dispus să investească orice sumă de bani.

“Am doi oameni în care investesc fără să mă mai intereseze cât costă: Dara și Bogdan, copiii mei. Dar să știi că avem o limită a bunului-simț”, a mai spus prezentatorul pentru VIVA.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Dan Negru a făcut și unele investiții, iar acum spune că banii pe care a reușit să-i adune îl ajută să facă ce dorește fără a fi nevoit să facă compromisuri în televiziune.

Tags: