Life

Dan Negru i-a pus la încercare pe Teo Trandafir, Ilinca Vandici și George Tănase. Cum s-au descurcat la Jocul cuvintelor

Teo Trandafir, George Tănase și Ilinca Vandici au pășit în platoul „Jocul cuvintelor”, concursul pe care Dan Negru îl prezintă la Kanal D din 20 aprilie 2022.
15.04.2022 | 16:38
Dan Negru ia pus la incercare pe Teo Trandafir Ilinca Vandici si George Tanase Cum sau descurcat la Jocul cuvintelor
ADVERTISEMENT

Vedetele Kanal D au fost sub furcile caudine ale show-ului „Jocul cuvintelor”, cel mai așteptat proiect de la Kanal D, prezentat de Dan Negru.

Dan Negru i-a testat pe George Tănase, Teo Trandafir și Ilinca Vandici

Quiz-show-ul lui Dan Negru va avea marea premieră pe 20 aprilie și va fi difuzat de trei ori pe săptămână, începând cu ora 22:30.

ADVERTISEMENT

Conceptul este unul cu totul inedit în România, deși astfel de proiecte au făcut deja istorie în afara țării, în special în televiziunile din Marea Britanie, Spania și Italia.

Pentru a vedea cu ce se mănâncă acest show, dar și pentru promovarea emisiunii, trei dintre vedetele Kanal D au fost în platou și au răspuns definițiilor lui Dan Negru.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir s-a descurcat cel mai bine la jocul-integramă care va fi televizat cu oameni simpli, dar ageri la minte. Vedeta Teo Show a ghicit cuvântul „cric”, după ce Dan Negru i-a spus definiția, în doar o secundă.

„Mi-a picat un cuvânt din patru litere. Am avut emoții. Să te faci de băcănie la Dan Negru nu e foarte confortabil”, a declarat Teo Trandafir după ce a trecut testul fostului realizator al Revelioanelor de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

„Am fost deșteaptă, dar am avut și noroc. Am răspuns într-o secundă, pentru că inteligența mă dă afară din casă. Asta e”, a adăugat apoi Teo.

„Vor fi emoții, surprize”

Deși nu este la primul său proiect în televiziune, Dan Negru are emoții. Realizatorul susține că în momentul în care emoțiile dispar pentru un om de televiziune, a dispărut și pasiunea pentru meserie.

ADVERTISEMENT

„Vor fi emoții, surprize, tensiune. E un show în care pot veni oamenii care au ceva în cap. Noi le deschidem porțile OZN-ului. Nu există să nu am emoții. Când nu ai emoții în jobul ăsta, te duci și te faci șofer de TIR.

În emisiune va fi cu totul altfel. Colegii noștri, Teo, Ilinca, sunt obișnuiți cu lumini. E altceva când vor veni oameni care nu sunt obișnuiți cu luminile și decorul”, a declarat Dan Negru pentru echipa Teo Show.

 

ADVERTISEMENT