Life

Dan Negru, în culmea fericirii! Ce premiu a primit: “Vârsta e doar experienţă”

Dan Negru este în culmea fericirii. Celebrul prezentator, cu o experiență vastă în televiziune, a primit un premiu la care mulți ar fi visat.
26.10.2022 | 17:10
Dan Negru in culmea fericirii Ce premiu a primit Varsta e doar experienta
Dan Negru a fost votat personalitatea anului 2022. Sursă foto: captură video Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Negru se bucură de o carieră impresionantă în televiziune. A debutat în urmă cu mai bine de două decenii și a reușit, cu fiecare emisiune pe care a prezentat-o, să ajungă la inimile publicului.

Dan Negru a fost votat personalitatea anului 2022

După ani buni de colaborare, Dan Negru a plecat de la Antena 1, iar în prezent are un contrat cu cei de la Kanal D. Și noua sa emisiune de pe post s-a dovedit a fi un real succes.

ADVERTISEMENT

Acest lucru este confirmat de cea mai mare reușită a sa din carieră. Dan Negru a fost votat personalitatea anului 2022 la Gala Radar de Media 2022.

Deși mulți s-ar fi bucurat de această onoare, iată că Dan Negru nu și-a asumat meritul. Prezentatorul tv a dedicat reușită sa tuturor colegilor săi din televiziune care au peste 40 de ani.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, el le-a dezvăluit urmăritorilor săi, pe contul personal de socializare, că în televiziunea din România există o discriminare de vârstă, față de cum sunt lucrurile în străinătate.

”Suntem singura țară din Europa și una din puținele din lume in care există discriminare de vârstă.  Le-am dedicat premiul ăsta colegilor mei din televiziunile românești trecuți de 40-50 de ani. Sunt puțini.

ADVERTISEMENT

Nu vârsta e scopul. Vârsta e doar experiență! Și unii au mai multă experiență decât alții”, a scris prezentatorul tv pe pagina personală de Facebook.

Audiențele, cele mai importante pentru Dan Negru

Deși în întreaga sa carieră, Dan Negru a câștigat mai multe premii, acesta le-a dezvăluit jurnaliștilor de la wowbiz.ro că nu a stat niciodată să le numere.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, pentru vedeta tv, cel mai mare premiu îl reprezintă admirația publicului. Mai exact, vorbim despre audiența înregistrată în timpul emisiunilor sale.

”(…) Cele mai importante premii la noi în televiziune vin dimineața, la ora 09:00 cu audiențele. Acelea sunt cele mai importante premii pentru noi, oamenii care ne urmăresc la televizor”, a mărturisit Dan Negru, pentru sursa citată, după ce a fost votat personalitatea anului 2022 la Gala Radar de Media 2022.

Să nu uităm că vedeta Kanal D a reușit să strângă și sume impresionante din întreaga sa carieră, Dan Negru fiind supranumit ”Regele Audiențelor”.

ADVERTISEMENT