Life

Dan Negru, invitat să candideze la primăria Timişoarei la Alegerile Locale 2020. De ce a refuzat prezentatorul TV oferta

29.09.2020 | 13:55
Dan Negru invitat sa candideze la primaria Timisoarei la Alegerile Locale 2020 De ce a refuzat prezentatorul TV oferta
ADVERTISEMENT

Dan Negru a dezvăluit că a primit propuneri pentru a candida la primărie. Acest lucru s-a întâmplat în orașul de reședință al prezentatorului, Timișoara.

Realizatorul de televiziune a acordat un interviu pentru gândul.ro în care vorbește despre multe aspecte ale vieții sale. Acesta a menționat în mai multe rânduri că au fost voci care l-au chemat spre scena politică, însă acest lucru nu a reprezentat un interes aparte pentru el și a recunoscut sincer că nu se pricepe la politică.

ADVERTISEMENT

Negru spune că fiecare om ar trebui să facă ceea ce știe să facă, lucru pe care l-a mai repetat și înainte, cu mențiunea că în societatea românească situația e un pic diferită.

Dan Negru, dorit primar în Timișoara: „Nu mă pricep”

Prezentatorul a fost întrebat de către moderatoarea interviului, Cristina Stănciulescu, dacă se vede ieșind la pensie de pe micul ecran. El a profitat de ocazie pentru a povesti episoadele în care a fost invitat să candideze la primăria orașului unde locuiește.

ADVERTISEMENT

„Anul ăsta a fost al doilea în care am fost invitat să candidez la Primăria Timișoarei.(..) Le-am spus oamenilor, partide onorabile… Nu mă pricep. Ok. Ca nume, că ce le-a ieșit lor, Negru, Timișoara. Oamenii ăia l-au luat pe Negru ca notorietate de om de televiziune, nu l-au luat ca pe notorietate de om care știe să schimbe tramvaiele.

Da. Poți să devii un lider dacă ai o echipă mare în spate, în care tu să fii maimuța care atrage atenția asupra oamenilor. Tu ești maimuța și în spatele tău e echipa aia puternică. Eu îmi doresc să ies la pensie dintr-un job pe care mă pricep să-l fac. Care o fi ăla… Dar cred că asta e cel mai important: să știi să faci ce te pricepi să faci”, a conchis el.

ADVERTISEMENT

Nu este prima ocazie în care realizatorul de televiziune vorbește despre lumea politică. Cu doar o săptămână în urmă, el a făcut prima dezvăluire cu privire la invitațiile primite de a se alătura lumii politice, acest lucru se întâmpla chiar pe contul lui oficial de Facebook.

„Am trecut pe lângă țâdulele astea electorale. Acu, că a trecut, pot sa o spun : de vreo două ori mi s-a propus să candidez la Primărie în Timisoara ? Anu’ asta, iar… La început am crezut că e o glumă dintr-un show de-al meu, dar oamenii erau serioși și veneau de la niște partide de care auzisem până și eu, afon in politică”, a scris el.

ADVERTISEMENT

Negru a continuat, în postarea sa, să vorbească despre discrepanțele politice din țara noastră: „un șofer de UBER mi-a povestit că a terminat SNSPA ( Școala Naționala de Studii Politice și Administrative) dar că face bani din UBER. Ăia care ar trebui sa fie politiceni sunt taximetriști și taximetriștii candidează ?

256 mii de români candidează duminică! Un sfert de milion ! Statistic, stăm bine , toți candidează doar că in realitate e vai de cur…u’ nostru ? Grigore Moisil a explicat-o: “dacă pui o fesă pe o plită încinsă și o fesă pe un bloc de gheață, media e bună, dar, in realitate, e vai de fundul tău!”, a concluzionat Dan.

ADVERTISEMENT