Life

Dan Negru își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Ce vârstă a împlinit îndrăgitul prezentator

23.02.2021 | 12:12
Dan Negru isi sarbatoreste astazi ziua de nastere Ce varsta a implinit indragitul prezentator
ADVERTISEMENT

Dan Negru se bucură de momente speciale alături de cei dragi, astăzi fiind ziua lui de naștere. Îndrăgitul prezentator și gazda programului de Revelion de la Antena 1 a schimbat prefixul marți, 23 februarie 2021. 

Omul de televiziune a împlinit vârsta de 50 de ani și este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România. Cu o activitate de peste trei decenii pe micile ecrane, Dan Negru se bucură de noua etapă din viața lui.

ADVERTISEMENT

Deși este un bărbat împlinit atât profesional, cât și personal, fiind căsătorit și cu doi copii, prezentatorul nu a fost lipsit de necazuri de-a lungul timpului. O tragedie de familie i-a marcat întreaga existență, după cum a dezvăluit recent.

Dan Negru își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Ce vârstă a împlinit îndrăgitul prezentator

Dan Negru este unul dintre cei mai buni prezentatori TV din România și activează în această industrie încă din 1990, atunci când a debutat la Radio Timișoara. Ulterior, acesta a colaborat și cu Televiziunea Română, dupță care a devenit vedetă la Antena 1 în 2000.

ADVERTISEMENT

În același timp, prezentatorul Revelioanelor este apreciat pentru longevitatea carierei sale în televiziune. În România și în Republica Moldova a fost poreclit „Regele Audiențelor”, dat fiind numărul record de audiențe pe care îl strânga de fiecare dată.

Dan Negru a împlinit astăzi vârsta de 50 de ani, un moment important în viața lui. Acesta se bucură de ziua lui alături de familia frumoasă pe care a întemeiat-o alături de Codruța, soția lui, medic stomatolog. Cei doi au împreună doi copii, Dara și Bogdan Negru.

ADVERTISEMENT

Cu ocazia aniversării sale, Dan Negru a postat pe Facebook o fotografie sugestivă, de pe vremea când era copil. Imagine a primit mii de aprecieri și sute de urări și gânduri bune din partea celor care îl urmăresc.

Dan Negru
Dan Negru în copilărie. Sursa foto: Facebook

Tragedia care l-a marcat profund pe Dan Negru

Dan Negru a vorbit recent despre o dramă de familie prin care a trecut la un moment dat. Acesta și-a pierdut bunica în urmă cu câțiva ani și a primit vestea tragică în timp ce se afla la filmări.

ADVERTISEMENT

Astfel, Dan Negru a fost nevoit să prezinte emisiunea șa momentul respectiv, iar acum a declarat că nu ar mai fae un astfel de sacrificiu, oricât de mare ar fi iubirea lui pentru lumea televiziunii.

„Când bunica mea a murit, eram pe un platou de televiziune şi am fost nevoit să continui să prezint show-ul în ambele zile care au urmat, aşa că am ajuns acasă, la Timişoara, cu o zi înaintea înmormântării ei. Acu, privind în urmă, nu cred că a meritat sacrificiul ăla. Nu l-aş mai face”, a declarat Dan Negru pentru VIVA.

ADVERTISEMENT