Life

Dan Negru l-a surprins pe Ștefan Bănică Jr. de ziua lui. Ce cadou i-a făcut artistului

Dan Negru i-a făcut un cadou inedit lui Ștefan Bănică Jr, a cărui zi de naștere a fost marți. Artistul a împlinit 55 de ani.
19.10.2022 | 11:54
Dan Negru la surprins pe Stefan Banica Jr de ziua lui Ce cadou ia facut artistului
Ce cadou i-a făcut Dan Negru lui Ștefan Bănică Jr. Artistul a împlinit 55 de ani. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr. și-a sărbătorit marți ziua de naștere. Artistul a ajuns la vârsta de 55 de ani și a primit mulțimi de mesaje de felicitare, dar și de cadouri. Dan Negru i-a făcut o surpriză inedită.

Dan Negru, cadou memorabil pentru Ștefan Bănică Jr, care a împlinit 55 de ani. Cei doi, prieteni de peste 2 decenii

Între Dan Negru și Ștefan Bănică Jr. există o prietenie de mai bine de 20 de ani, iar prezentatorul de la Kanal D nu a putut trece cu vederea acest lucru.

ADVERTISEMENT

Astfel, pe lângă darul pe care i l-a pregătit solistului, Dan Negru a postat pe facebook un colaj cu ”fotografii de colecție”, în care el și Ștefan Bănică Jr. apar în ipostaze similare, dar în perioade diferite: 2000 și 2022.

”Fotografie de colecție. După 20 de ani ( 22 ani )”, a scris realizatorul de la Kanal D, în dreptul imaginilor cu faimosul interpret.

ADVERTISEMENT

Dan Negru i-a oferit un câine lui Ștefan Bănică Jr

Potrivit Cancan.ro, Dan Negru i-a oferit lui Ștefan Bănică Jr. un câine din rasa Ciobănesc mioritic. De altfel, îndrăgitul prezentator este un iubitor al acestei categorii.

Potrivit aceleiași surse menționate, ”Regele audiențelor”, cum i se mai spune lui Dan Negru, a primit și el un ”Mioritic”, pe 23 februarie, când a împlinit 51 de ani. ”Expeditorul” a fost postul Antena 1, de unde prezentatorul a plecat anul acesta, după 22 de ani de emisiuni.

ADVERTISEMENT

Pe lângă asta, Dan Negru a mai avut un ”Ciobănesc”, vreme de 16 ani, dar din păcate în 2021 animalul, pe nume Pufi, s-a stins din viață.

”Mi-am pierdut în dimineața asta singurul prieten. 16 ani eu am fost întreaga lui lume si el a fost „omul” meu preferat. Am întâlnit mulți oameni care de departe păreau ceva și de aproape erau altceva. Câinii sunt așa cum par…Îi spuneam Google și-l alintam Pufi.

ADVERTISEMENT

Era un ciobănesc mioritic uriaș și pentru mine, Pufi avea blană in loc de aripi. 16 ani am fost împreună. A fost singurul care cerea puțin și merita mult…

De azi, pe lângă tata și bunici, mai am și un câine care mă așteptată…MULȚUMESC pentru toți ani ăștia !Pufi e de azi dincolo de soare…” a scris Dan Negru, pe facebook, despre câinele care i-a murit.

Revenind la prietenia dintre Dan Negru și Ștefan Bănică Jr, aceasta a devenit mai solidă prin prisma postului Antena 1, unde Dan Negru a fost moderator al mai multor emisiuni, iar Ștefan Bănică Jr. jurizează X Factor, iar anul acesta a prezentat și emisiunea ”Dancing on Ice/

ADVERTISEMENT